Šta je novo?

Šta jedemo?

Da se vratimo malo na zdravu ishranu :)

Pre neki dan, black angus ribeye, ova dva parčeta 3200din,, masnoće fino, hormona i proteina kolko hoćeš kao da si popio red bul :cool: samo skupopara uši ali vredi častiti se ponekad, bolje nego baciti 3k na dzank. Inače komadu su stvarno dobri, meki i ukusni, hvala @Defke na informaciji

dpqfGDu.jpeg

i naravno medium rare da se sačuvaju sokovi

2q1zscd.jpeg

Danas malo lošije, oko 700din sa sve zemičkama, angus burgeri
priprema
pnYERwE.jpeg

i finalni proizvod
BndcW0E.jpeg

ApmvL6Z.jpeg

Dosta mesa za ovu nedelju :)

Ja sam nastavio po svome, piletina sa indijskim orahom, blago ljuta... 780 dinara... ovo je mala porcija al velika ide u isto pakovanje samo bude krcata, al i onako nema više prostora tako da slobodno može mala...

Častio sam dostavljača naravno, čak sam kao po običaju sišao do ulaza u zgradu, da se ne penje. Znači bukvalno je morao 2 min da vozi dobije nekih 200 dinara za dostavu i 150 od mene. Tkd cenim dostavljače i odnosim se dobro prema njima. 🤍

20251010_220633.jpg

Danas sam uzeo piletinu u soja sosu sa kikirikijem. Jako ukusno, dosta povrća, pirinač..

+ koka kola na akciji za 720 dinara što je ok cena i dve palačinske sa aronijom koje koštaju 700 dinara. Aronija je mnogo bolja od nutele, daje onako blago slatkasti ukus, ne ubije ukus same palačinke... tako da je sve super bilo 👍

20251011_231346.jpg
20251011_165517.jpg

Džem od aronije... sladak je, sa malenom dozom gorčine.. ta palačinka im je bukvalno zaštitni znak u ponchu... nepopravljiv si 🙂

Častio sam dostavljača naravno, čak sam kao po običaju sišao do ulaza u zgradu, da se ne penje. Znači bukvalno je morao 2 min da vozi dobije nekih 200 dinara za dostavu i 150 od mene. Tkd cenim dostavljače i odnosim se dobro prema njima. 🤍
I onda sto cena dostave i aplikacija skace svakih par meseci :D

Vrh