Ići ću hronološki unazad. Bolji uvid se ima u to šta jedem kad je sve u jednom postu, nego rascepkano na dane.

I dalje sam na misiji ručak do 400 rsd (
gledano na kraju nedelje kad napravim presek stanja)
DANAS Cena salate je 114 rsd. Mek Čiken

️

Ukupno 114 rsd
Lubenicu sam jeo za užinu... preslatka, odlična...

110 rsd
JUČE sam ponovo jeo 4 ćevapa i salatu sa sirom u ladovini bašte
To je bilo ~ 400 rsd, evo cena ispod, malo pređoh granicu al sa današnjim ručkom sam iznivelisao...
Slikao sam i restoran gotove hrane o kojem je bilo reči, tj. na koji se nakačio lik samo da kontrira. Naravno priča napamet o nekakvim "lošim ćevapima" spremljenim u lošim uslovima, gde se nešto iz aviona vidi, zaboravio sam čak i šta se to loše vidi...

beše da su dodali sirće šta je rekao... zato on svaki dan raspali roštilj sam da bude siguran da zdravo jede
Čak kuvari sve spremaju tu iza, tako da je vidljivo, za one koji se gade i opterećuju da će kuvar da im pljune kad ga niko ne gleda... i šta su sve već pisali ovde ljudi s ozbiljnim dijagnozama (njih dvojica)...
Srećom ja tih problema nemam i jedem sa velikim apetitom i ako su porcije osrednje veličine i reklo bi se da ostajem gladan.
Ipak ne mogu kod kuće da jedem, još manje da spremam, posao zove
Juče sam takođe jeo lubenicu po odličnoj ceni, vidi ispod. Ali nije bila bog zna kakvog ukusa. Mislim da je to ona mala...
Ipak po cene jedne vode sa ukusom lubenice od 0.5l, bolje ovo pojesti.
DAN PRE sam jeo salatu sa krastavcima i batak
Batak je bio 150 dinara, al sam cenu zagubio, moraćete mi verovati na reč.
Dan pre toga sam jeo ovo gore... i time bih prešao 400 rsd za malo al na kraju mi je jedna kobasica bila dovoljna drugu sam ostavio za večeru, tako da sam i ovde bio ispod 400.
Eto, lagano nastavljam dalje pa ćemo da vidimo dokle ću da doguram.