Šta je novo?

Šta jedemo?

^^Ja brate i jaja u meku tako da... kačio sam i to 😆

Nepopravljiv sam slučaj.
 
Mhm, doći ćete vi kod mene po jaja, samo polako..
Slikaj ih prvo... da vidimo šta nudiš
Ja se izvinjavam, jel mi još uvek pričamo o hrani ili smo na terenu 🔞?

Bez obzira šta lično preferiram ili čemu težim, sviđaju mi se slike koje @Noki objavi. Lepota je u različitosti 😊
Uostalom tema je "Šta jedemo" a ne zdrava hrana (ili ono što slovi za to).
(napisa osoba koja ne prestaje da piše šta je zdravo a šta ne)
 
Bender to zove kutije... kaže jedem kutije 😁 samo je on to mučno i svađalački naveo, a meni je bilo samo smešno 🙂

Filipe, to u Nemačkoj ne bi smeo tako slobodno da od ulaza praviš staklenu baštu, zvali bi ti stambenu inspekciju... 😁 u ovoj državi nema pravila, radi svako šta hoće 😁

Šalim se ;) lep je limun, prijatan miris i lepo osveži ulaz i vizuelno... nemam ništa protiv... ali piliće i govanca držite podalje pd grada 😁
Ne moramo politiku i na ovoj temi 😆
Pre mislim da bi mi i dali neke subvencije za to ili bi došli da fotografišu i daju neku nagradu 😉
Komšije ionako znam preko 30god, da me ne mrzi bio bih ja upravnik pošto se taj komšija odselio i ne obilazi zgradu.
Inače komšije dolaze da pitaju da li mogu da kupe limun, mama u čudu...
Inače keva je gostovala na poljoprivrednom fakultetu za njenu vikendicu kao najbolji primer gde se meša sve, od tropskog voća, do četinara, povrća itd... Samo nemamo domaće životinje, osim veverica 😉
Realno niko nije iskazao nezadovoljstvo, čak suprotno.
Inače to je na poslednjem spratu takozvanom svetlarniku, gde niko ne stanuje.
 
Jel ima neko da mi preporuči dobar proveren pravi i kvalitetan med i tvrdi sir(može i kozji) koji može da se nabavi, to jest naruči?
 
Jedno od 2-3 omiljena jela, teletina ispod sača, sa krompirom i svežim kupusom.
Mislim da sam i spominjao i ranije, Restoran kod Duće.
2 porcije, ukupno 600grama teletine sa krompirom , realno, ručak i večera za nas dvoje cena sve ukupno manje od 4k.
IMG_9545.jpeg

IMG_9544.jpeg
 
Deluje ko neka donacija iz Crvenog krsta 🤣
Meni bolja od skoro svih restorana😝 Jedino dobra kajgana i sveža riba ili čorba.
Polako, kačiću specijalitete ovde, mada važna je i atmosfera i sa kime jedeš.
Nekada su semenke/burek ili ćevapi(kada se ima para) bila najbolja gozba.
U principu najbolji začin je glad 😉
 
Gotovo, ostalo je 2 parčeta za moju ženu.
Ok, da znam da moram da aranžiram tanjir i pripremim se za slikanje kao za instagram, a ne ovako brzinski dok jedem 😉
Ozbiljniji su kriterijumi na Beobuildu kod Beogradjana 😉
Eto, kada ste u NS-u slobodno mi se požalite ako tamo sednete i jedete, doći ću da se uverim u lošu teletinu 😂
 
A i krompir mi deluje nešto smušeno... Filipe, nabio si standarde, mora da se održava nivo.. :D
 
Gotovo, ostalo je 2 parčeta za moju ženu.
Ok, da znam da moram da aranžiram tanjir i pripremim se za slikanje kao za instagram, a ne ovako brzinski dok jedem 😉
Ozbiljniji su kriterijumi na Beobuildu kod Beogradjana 😉
Eto, kada ste u NS-u slobodno mi se požalite ako tamo sednete i jedete, doći ću da se uverim u lošu teletinu 😂
Bosiljak ili etno park.
 
Bez obzira šta lično preferiram ili čemu težim, sviđaju mi se slike koje @Noki objavi. Lepota je u različitosti 😊

Hvala tebra 😁

Ne treba me baš ohrabrivati... bio sam i danas u meku al neću kačiti 😄

Inače komšije dolaze da pitaju da li mogu da kupe limun, mama u čudu...

Dobre komšije... imaš sreće 😁

Inače činjenica je da ta teletina može da bude vizuelno nikakva a ukus vrhunski i da se topi u ustima...
 
Evo samo da dodam da sam danas ručao zdravo...

Ovo je baš vrhunski, mislim da je ovo govedina, baš mekana, raspada se viljuškom, šargarepa, paprika, luk, isto mekano, obilje ukusa... Ne znam je l' to dinstano, kakav je način pripreme, ne razumem se baš, a ne mogu sad da proverim al je super...

Prethodna dva dana sam jeo pečenje, sutra ću sarme... Nije da baš odbijam domaćinsku ishranu, prosto kombinujem.

I nije me koštalo ništa. 😁 Sve od svetog Jovana narednih 7 dana me ne košta ništa.

20250124_152111.jpg
 
Vrh