centarfor
Advanced
- Učlanjen(a)
- 04.01.2023.
- Poruke
- 3.289
- Pohvaljen
- 4.713
Prosvetli me.Pad kvaliteta hrane u Lidlu je postao ocit.
Ima vec godinu i po kako ne kupujem u Lindi.
Jedino neke alate i opremu za kola.
Poslednja izmena:
Prosvetli me.Pad kvaliteta hrane u Lidlu je postao ocit.
Bravo!Prosvetli me.
Ima vec godinu i po kako n kupujem u Lindi.
Jedino neke alate i opremu za kola.
Jel ima na voltu i glovu?Sve vas pozivamm da kupite i probate hleb u pekari koja se nalazi u ulici Djordja Jovanovica iza Bajlonove pijace.
Radi se verovatno o poslednjoj tradicionalnoj pekari u Beogradu, koja pece hleb kao sto se peklo pre 300 godina.
Ponuda je namerno redukovana, da bi se istakla sustina. Ima samo hleb, crne i bele lepinje, pogacice sa cvarcima, proja i pita.
Odbacite izobilje laznih ukusa u ostalim pekarama.
ne zezaj me.Jel ima na voltu i glovu?
Apsolutno, ali se slabo nude alternative, mnogo se tako prica, a onda kada se pita, ok, gde umesto toga, nastane muk. Evo, ovaj hleb je lep primer, daj jos.Bravo!
I mi smo prestali. Moja zena ja prvo bila fascinirana, kad se otvorio, ali je odustala zbog loseg kvaliteta.
Sada je tamo prepuno ruskih liberala koji obozavaju sve sto je zapadno, a nama ne veruju.
Pozivam sve da kupuju samo na pijacama i prodavnicama u svom kraju. Ne treba preci prag Maksija, Lidla i ostalih, cak i kada su jeftiniji.
Treba da poslusate predsednika udruzenja pijacnih prodavaca "Opstanak".
Covek je ekonomski genije.
stvarno idi probaj hleb.Apsolutno, ali se slabo nude alternative, mnogo se tako prica, a onda kada se pita, ok, gde umesto toga, nastane muk. Evo, ovaj hleb je lep primer, daj jos.
Apsolutno, ali se slabo nude alternative, mnogo se tako prica, a onda kada se pita, ok, gde umesto toga, nastane muk. Evo, ovaj hleb je lep primer, daj jos.
1. Prodavnica SPC na Tasmajdanu.Sledeci je med. Gde?
Hvala za ovo, danas sam naučio nešto.Jedan drugi problem je nedostatak zaista osusene slanine na trzistu.
Nasi dragi seljaci, a naravno i veci proizvodjaci suse meso samo minimalno, a zatim stavljaju specijalne nitratne soli da izvuku vodu iz mesa.
Tako se proces koji traje 2-3 nedelje skracuje na 4 dana.
I to se prodaje kao suvo meso ili slanina.
Nitrati su prilicno otrovni, narocito, ako se zagrevaju tj kuvaju.
Kvalitet, cak i takvih proizvoda je u poslednje 2 godine drasticno pao.
Pre nekog vremena, jedan kolega sa ovog foruma je pokazao kako susi meso samo na vetru, tj promaji.
Mislis na kornisone?puter se zestoko krade, kazu kasirke. Cak i kiseli krastavci.
Моја препорукаSledeci je med. Gde?
Pogledaj u Univer eksportu, tegle sa krastavcima imaju zalepljeno ono za zujalicu.Mislis na kornisone?
Tegla kornisona nije skupa, uopste.
Puter jeste skup, i uvek je bio. Na ovu inflaciju je otisao jos bar 30% navise.
Licno volim puter, margarin nisam jeo sigurno 10 godina i vise, cista plastika. Ne znam sta bi moglo da ga zameni.
"Naš med" prodaja u TC GalerijaSledeci je med. Gde?