Ајд да поделим и ја начин на који ја једем док сам кући, а не у Београду.
Купим 4кг млевеног меса кад је на некој акцији 2кг црног лука, 2кг шаргарепе, неких пола кила целера и 4-5 литра аока од парадајса. Од тога направим неки као болоњезе сос и замрзавам га у мањим чинијицама које су ми довољне за ~пола кила сувих макарона.
После када ми се једе то извадим из тих чинијица и онако топлом водом их одлепим од чиније па у некој посуди га одмрзнем у микроталасној и додам ~1 кашику балсамика док је и даље врућ сос па помешам са скуваним макаронама.
То уз много бибера и некад качкаваља ми је најјефтинији "домаћи" и брзи оброк, а због то мало сирћета увек има свеж укус. А некако и не може да ми досади, од 2020 ово ми је било око 85% оброка, ако не рачунам доручак.
Купим 4кг млевеног меса кад је на некој акцији 2кг црног лука, 2кг шаргарепе, неких пола кила целера и 4-5 литра аока од парадајса. Од тога направим неки као болоњезе сос и замрзавам га у мањим чинијицама које су ми довољне за ~пола кила сувих макарона.
После када ми се једе то извадим из тих чинијица и онако топлом водом их одлепим од чиније па у некој посуди га одмрзнем у микроталасној и додам ~1 кашику балсамика док је и даље врућ сос па помешам са скуваним макаронама.
То уз много бибера и некад качкаваља ми је најјефтинији "домаћи" и брзи оброк, а због то мало сирћета увек има свеж укус. А некако и не може да ми досади, од 2020 ово ми је било око 85% оброка, ако не рачунам доручак.