terdzuman
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 28.08.2023.
- Pohvaljen
- 1.135
Ne razumem odgovor, al dobro Ja napisah zbog zdravstvenih razloga I ja tražim da kupim dobar med...Ne bih ga ipak kupovao, iz etickih razloga
Ne razumem odgovor, al dobro Ja napisah zbog zdravstvenih razloga I ja tražim da kupim dobar med...Ne bih ga ipak kupovao, iz etickih razloga
Da ne bi ljudi iz regiona kupovali kod nasZasto je hrana u Srbiji skuplja nego u regionu?
Због мешетара и увозничког лобија.Zasto je hrana u Srbiji skuplja nego u regionu?
Zasto tog lobija nema u Republici Srpkoj ili u CG?Због мешетара и увозничког лобија.
Pa funkcioniše, ljudi plaćaju i ne gledaju na cene. Zato sma počeo da kupujem samo stavri koje su na akcijama ili neću kupiti. Prosto.Zasto tog lobija nema u Republici Srpkoj ili u CG?
Kako to funkcionise kod nas toliko dugo da je od devedesetih isplativo ici u Madjarsku ili Bosnu po hranu?
U stvari, moje pitanje je kako ne profunkcioise zakon ponude i potraznje?
Jug Srbije ide u Makedoniju po gorivo. Neko i na Kosovo.Zasto tog lobija nema u Republici Srpkoj ili u CG?
Kako to funkcionise kod nas toliko dugo da je od devedesetih isplativo ici u Madjarsku ili Bosnu po hranu?
U stvari, moje pitanje je kako ne profunkcioise zakon ponude i potraznje?
ne mozes da ne jedesPa funkcioniše, ljudi plaćaju i ne gledaju na cene. Zato sma počeo da kupujem samo stavri koje su na akcijama ili neću kupiti. Prosto.
imas svoju proizvodnju?srećom, nisam zavistan od kupovne hrane, sam spremam.
па зато и не функционише понуда потражња. То је иначе једна синтагма као "акција и реакција" није буквл оно што се каже.ne mozes da ne jedes
kako beskonacno? Beskonacna traznja za hranom?па зато и не функционише понуда потражња. То је иначе једна синтагма као "акција и реакција" није буквл оно што се каже.
Када је нешто од та два бесконачно велико, или бесконачно мало, тај закон не важи
Kupio sam danas ovde hleb, dobar je, uzeo posle i kajmak-top užina.. Hvala na preporuci.ne zezaj me.
Pogledajte prilog 176260
nista fensi, nista lepo, nista za urbane, nista za lepe i mlade, . enterijer kao pre 100 godina.
to je to