to ne zele, jer se stocna hrana zarazena ovim kancerogenom nabavlja jeftinijeZnaju da štrajkuju, znaju da podižu cene mleka .... Sve znaju al aflatoksin da smanje to ne znaju![]()
Sad si i prehrambeni tehnolog, posle doktorata iz istorije i politikologijesta si po struci, dr.Dzons?
![]()
Добар је и јогурт, то ти је малтене исти производ као и кисело млеко.
Poredis Italiju, koja ima najkvalitetniju hranu u Evropi (mozda i svetu) sa nama, naravno da su oni bolji.Zanima me vase misljenje, da li vam je kvalitet mesa (pricamo o mesu iz marketa) na zadovoljavajucem nivou ukusa i kvaliteta?
Deluje mi da zaostajemo debelo u kvalitetu mesa, ma koliko god se mi busali da tamo na trulom zapadu sve ima ukus plastike. Skoro sam sa zenom bio u Italiji, kupila je u marketu sveze junece mleveno zapakovano, istu recepturu je i tamo i ovde koristila, a dva razlicita sveta ukusaTamo me podsetilo na onaj pravi ukus mesa kad sam bio mali.
Ko zna, mozda ima uticaj psihe kad si na odmoru, pa ti sve lepse, ali o tome razmisljam vec par dana.
Ne pijem alkohol generalno, možda 4-5 alko pića godišnjeKein bier?
Ја правим неколико дана раније и ставим у фрижидер, па једем тако пицу 2-3 цечери, и што касније ми је боље.@Steva kažu da je testo za picu najbolje ako se pripremi dan ranije kakva su ti tu iskustva