to ne zele, jer se stocna hrana zarazena ovim kancerogenom nabavlja jeftinijeZnaju da štrajkuju, znaju da podižu cene mleka .... Sve znaju al aflatoksin da smanje to ne znaju
Sad si i prehrambeni tehnolog, posle doktorata iz istorije i politikologije sta si po struci, dr.Dzons?
Добар је и јогурт, то ти је малтене исти производ као и кисело млеко.
Poredis Italiju, koja ima najkvalitetniju hranu u Evropi (mozda i svetu) sa nama, naravno da su oni bolji.Zanima me vase misljenje, da li vam je kvalitet mesa (pricamo o mesu iz marketa) na zadovoljavajucem nivou ukusa i kvaliteta?
Deluje mi da zaostajemo debelo u kvalitetu mesa, ma koliko god se mi busali da tamo na trulom zapadu sve ima ukus plastike. Skoro sam sa zenom bio u Italiji, kupila je u marketu sveze junece mleveno zapakovano, istu recepturu je i tamo i ovde koristila, a dva razlicita sveta ukusa Tamo me podsetilo na onaj pravi ukus mesa kad sam bio mali.
Ko zna, mozda ima uticaj psihe kad si na odmoru, pa ti sve lepse, ali o tome razmisljam vec par dana.
Ne pijem alkohol generalno, možda 4-5 alko pića godišnjeKein bier?
Ја правим неколико дана раније и ставим у фрижидер, па једем тако пицу 2-3 цечери, и што касније ми је боље.@Steva kažu da je testo za picu najbolje ako se pripremi dan ranije kakva su ti tu iskustva