Znaš kako, i go.no ako dovoljno zašećeriš i začiniš biće slatko i ukusno
Uglavnom i jedno i drugo ima prednosti i mane, forsirati jedno kao ispravno je sve samo ne ispravno
ipak jede po restoranima, boljim pekarama...Kom nivou
Za mene je najbolji bar znam šta ima unutra.Bože dragi... ma ne tvoj jogurt koji sam praviš je najbolji na svetu... Svi ćemo pocrkati od go*ana i pacova
Da ne misliš da je ispravan ne bi to forsirao i ne, baš zbog toga što nemam para gledam šta jedem. Da imam para hranio bih se po restoranima i brzim hranama (kao Ti uglavnom ) i bilo bi me briga za zdravlje jer imam para za lečenje u poznim godinama kad te sve stigneNije moj način najispravniji, nego ja imam vreme, ti imaš pare...
Aha ok, pricas da je hrana na nivou, Ja sam razumeo da si rekao da je on ostao na nivou, sto je diskutabilnoipak jede po restoranima, boljim pekarama...
ne jede hleb i parizer ispred prodavnice
Vidis koliko je dobar Mek da ga nijednom posle nisam narucioTako je Pileća prsa je sve od prerađevina što jedem...
Ako je jedan dan nešto malo skuplje, dva naredna dana je jeftinije... al za mene jednog nema potrebe baš kuvati... neka konzerva se otvori, lagano...
A Beki kaže "koji nivo", a kad je poručio jedan jedini put mek, ishvalio ga samo tako
Uvek je slađe i lepše se o meku piše kad je na stolu prorade čula...
Brt, ja živim zdravo i ne jedem to smeće..To je cena koju plaćam što sam ovako zgodan a i taj jedan put kad me muka naterala u Meku da jedem savest me grizla mesec dana..Brate, nekako mi te žao. Dođe mi da te odvedem već sutra da kupimo svašta nešto i ožderemo se kao nikad
Mogli bi u Pančevu, ja sam i tamo bio.. lep im je mekić... kao i svuda... generični dok si unutra ne znaš jesi li u Pančevu ili Borči.
Da da sveže kao na pijaci. Samo me interesuje da li realno mleko ne stoji duže. I da li zaista se lepo održava aparatТо млеко је као млеко из цистерне након муже, мора да се прокува за безбедну употребу.
На њиховом сајту пише да млеко стоји један дан у аутомату и следећи се празни, а аутомат се испира. Чува се на температури од 4 степена што онемогућава квар и конаминацију.