Ja npr, uvek iz girosa izvadim krompir ili kažem da ne stavljaju.Pa stave i u giros. Eto, giros je meso, hleb i krompir. Znaci i Grci jedu krompir i lebac, a oni su drevna civilizacija.
Meni to ne smeta jer sam se i navikao da uz skoro sve jedem i hleb, od malih nogu. I to bar mogu da istrpim. Ali sam već pre nekoliko godina prestao da jedem hleb ako ima prilog u obliku pirinča, paste ili krompira. Izuzet pravim onda kada je jelo intenzivnog ukusa, pa onda jednostavno moram kako bi hleb "neutralisao" te jake ukuse. Npr. roštilj ne bih mogao jesti samo uz pomfrit, tu moram ubaciti i hleb, što je čak i najgora opcija jer je sve to suvo i još teže. Ili uz gulaš, moja majka je najčešće pravila uz krompir pire i tu sam uvek jeo hleb. Mada danas već manje tako praktikujem. Uz svako glavno jelo moram imati neki prilog, Bečka šnicla uz pomfrit/wedges ili krompir salatu i to je to, ili curry sa kokosovim mlekom uz pirinač (mada kod njih se može umesto pirinča staviti i Naan), ili pileće džigerice sa krompir pireom.Pa stave i u giros. Eto, giros je meso, hleb i krompir. Znaci i Grci jedu krompir i lebac, a oni su drevna civilizacija.
Zapravo pravo zadovoljstvo dolazi nakon, kada bereš plodove minulog radaProšla bi me volja za picom ako bi morao toliko da se trudim oko nje..
Moja poruka se odnosila na hranu..Zapravo pravo zadovoljstvo dolazi nakon, kada bereš plodove minulog rada
Шта рећи за питу са кромпиром
lajkujem kackavalj u koriceMariks, šta lajkuješ, pomešao sam te sa Stevom, njegova pica me inspirisala
Zar nije lakse hvatati pacove i peći ih negde na vatri, ništa ne koštaZar nije lakše, prošetaš kao gospodin čovek, kupiš zapakovano i začinjeno?