Šta je novo?

Šta jedemo?

Ta akrobacija je malo skuplja, sopstvena priprema je već za one koji stalno jedu humus. Samo veća količina se isplati, jer tahini je relativno skup, pa na kraju cena gotovog humusa bude niža.

I opet 😊😊

20231020_204713.jpg

Pa @Beki prati radnju, prati temu 😋 i lako bi saznao kao neki što su 😁

A sad u sledećem meku (idem iz meka u mek u petak veče 😅) dugo čekao šejk... kupio mali za 100rsd, dali mi veliki zbog dugog čekanja 😆

Imam sreće sa ovim sitnim stvarima... neće me ništa na veliko u životu.. ali ove sitne uštede su mi nekako i draže 😄

20231020_212117.jpg

Tema ima 82 strane, lakse tebi da ponovis 😁

Danas kupio djuntu u cirinom drvcetu - 540 dinara, bila 500 pre mesec dana i pinokio palacinku - 440. Bila 350 pre godinu dana.
Ode 'iljadarka

A jbg sad, i ti da živiš na visokoj nozi i da jedeš đunte i palačinke...

Zar ne znaš da ti danas imaš više nego kraljevi do pre 100 godina. Dosta ti je. :)

Zao mi iskreno studenata i dece, to da roknes pljesku posle izlaska nije bio nikakav poseban trosak, a da ne pricam o semenkama, suncokretu, sladoledima, sokovima...

Bas me zanima koliko danas mora roditelj da da para detetu da bi zivelo kao ja nekad. A nisam bio bogat ni blizu, ali jeli smo nekada i po 8,9 sladoleda, a brdo od pojedinih semenki je ostajalo iza nas u nasem parku, koje smo posle kupili. Da se uz to pije neka koca je bila normalna stvar.

Хало Лесковац је за после изласка само што је квалитет још већа 0 него раније а цена још виша.

Parce pice u Poncu 250 dinara :ROFLMAO: Jos sad ispade da je Ponco kao neka ekskluzivna pica, sad kao ides da se pocastis malo kad ides da uzmes parce :ROFLMAO: No, ima ljudi kao Noki koji se snalaze, samo nece da podeli kako :(

Ispod u mašincu je parče pice 300 😐

^^Then why would you recommend them?

Ono kao dva negativna daju pozitivno 😄

Je za posle izlaska, mada je kvalitet još veća nula a još je i skuplji

@Beki rekao sma par puta, koga zanima da me pita na PM i otkriću način. 🙂 Nije naročito komplikovano al ne želim baš mnogo da širim, jer će ga kad tad izmeniti. Taj bug tako da kažem. Bolje kasnije nego ranije. 🙂 Ovde i onako većina ne gotivi mek 🙂

@Noki je taaaako na'ebo kada dežurni forumski korpo kvazi-moralisti provale da je još jednom ućario besplatan ručak u multinacionalnoj multimilijarderskoj korporaciji... 😁

Parce pice u Poncu 250 dinara :ROFLMAO: Jos sad ispade da je Ponco kao neka ekskluzivna pica, sad kao ides da se pocastis malo kad ides da uzmes parce :ROFLMAO: No, ima ljudi kao Noki koji se snalaze, samo nece da podeli kako :(
270 vesuvio, 290 capriciossa. Da dodam za pinokio palacinku.........i dalje j*** kevu, toliko je napune da ja jedem iz dva puta - dva dana. Bilo bi mnogo kalorija da pojedem u jednom danu. Ja i dalje ne znam za bolju palacinku posle 24 godine. Svi drugi stavljaju malo a naplate isto

Eto, a ja čak u napomenama kad poručim palačinke napišem da mi stave upola nutele od koliko inače stavljaju, da ne kipi, ne preliva se i ne ispada svakim ugrizom, jer ja zapravo jako volim ukus testa (mleko jaja brašno) i tek malo tog preslatkog ukusa u vidu fila da osetim a ne 200g nutele da mi uguraju u samo jednu palačinku... 🙂

100 ljudi, 100 ćudi o tome šta je nekom wow utisak... tj. "j*** kevu" kako si se ti izrazio... 🙂

Često kupim i prazne palačinke pa sam stavim džem

Bolje da ne ulazim ovde, drago mi je sto je Noki nasao kul trik za free grub, ali onda se setim da sam pojeo jedan hamburger u zivotu do sada i padnem u bedak sto ne mogu da to iskoristim:rolleyes::LOL:

Pa @Beki prati radnju, prati temu 😋 i lako bi saznao kao neki što su 😁

A sad u sledećem meku (idem iz meka u mek u petak veče 😅) dugo čekao šejk... kupio mali za 100rsd, dali mi veliki zbog dugog čekanja 😆

Imam sreće sa ovim sitnim stvarima... neće me ništa na veliko u životu.. ali ove sitne uštede su mi nekako i draže 😄

Pogledajte prilog 177426
ti si genije prezivljavanja

mene moze da zasiti pasulj, moze i socivo i peceni/przeni patlidzan.

druge stvari ne mogu da mi zamene meso.
ne mogu da verujem da je kupus toliko zasitan

bili su bilbordi sa nekom reklamom, skupljas neke račune poene sta već, nije me zanimalo pa nisam čitao do kraja.

One tri sljive iz Maksija nikako da mi oproste 😄
zaboravio si i hleb ispred pekare

Nije pekara, mislim da je ispred Maksija (zadnji ulaz, istovar robe) u 4 ili 5 ujutru pre prvih petlova. Ja se Nokiju divim, Ber Grils danasnjice. I to sto ceka da ga vrate na posao pa se snalazi. :)

MC
Ja cepam zimi dosta kiselog kupusa pa i podvarak s kobasicom ili rebrima. Odlicna hrana!

Vrh