270 vesuvio, 290 capriciossa. Da dodam za pinokio palacinku.........i dalje j*** kevu, toliko je napune da ja jedem iz dva puta - dva dana. Bilo bi mnogo kalorija da pojedem u jednom danu. Ja i dalje ne znam za bolju palacinku posle 24 godine. Svi drugi stavljaju malo a naplate istoParce pice u Poncu 250 dinara Jos sad ispade da je Ponco kao neka ekskluzivna pica, sad kao ides da se pocastis malo kad ides da uzmes parce No, ima ljudi kao Noki koji se snalaze, samo nece da podeli kako
ti si genije prezivljavanjaPa @Beki prati radnju, prati temu i lako bi saznao kao neki što su
A sad u sledećem meku (idem iz meka u mek u petak veče ) dugo čekao šejk... kupio mali za 100rsd, dali mi veliki zbog dugog čekanja
Imam sreće sa ovim sitnim stvarima... neće me ništa na veliko u životu.. ali ove sitne uštede su mi nekako i draže
Pogledajte prilog 177426
sta je djunta?Danas kupio djuntu u cirinom drvcetu - 540 dinara, bila 500 pre mesec dana i pinokio palacinku - 440. Bila 350 pre godinu dana.
Ode 'iljadarka
bili su bilbordi sa nekom reklamom, skupljas neke račune poene sta već, nije me zanimalo pa nisam čitao do kraja.Parce pice u Poncu 250 dinara Jos sad ispade da je Ponco kao neka ekskluzivna pica, sad kao ides da se pocastis malo kad ides da uzmes parce No, ima ljudi kao Noki koji se snalaze, samo nece da podeli kako
zaboravio si i hleb ispred pekareOne tri sljive iz Maksija nikako da mi oproste
Dupla pljeskavica sa 2 parceta dimljenog kackavalja izmedjusta je djunta?
Apiš me za jajabili su bilbordi sa nekom reklamom, skupljas neke račune poene sta već, nije me zanimalo pa nisam čitao do kraja.