Meni izgleda bajato i trulo, kupila sam skoro sličnu, i vratila je uz račun. Odmah su mi vratili novac, znaju oni da prodaju lubenice koje stoje najmanje 2 meseca.
Meni izgleda bajato i trulo, kupila sam skoro sličnu, i vratila je uz račun. Odmah su mi vratili novac, znaju oni da prodaju lubenice koje stoje najmanje 2 meseca.
Zar je neko mislio da je zadnjih 20 godina jeo pravi med? Najlakse je muljati s medom
Па лепо сам написао "вонаби". и није да није секси, али није мој тип.E skroz je prirodna i ima baš sexy glas malo je tu karmin možda prešao granicu usta i uhvatili su je u momentu kad ih je malo napućila... ali prirodna je
I ne ide da je diskvalifikujemo zbog dobrog izgleda, kad argumentovano iznosi svoje stavove...
Ko ima manje tih enzima i mleko ne vari dobro, ne treba da pije. Kome ne smeta, a meni ne smeta, nemam gasove ni ništa od mleka, treba da nastavi da pije, uz jogurt, sir i sve ostalo... Ja popijem između 0.3 i 0.5 l dnevno.
баш тако, млеко и јогурт, користи никакве. само кисело млеко.Али зашто млеко? Тешко да има шта горе да се стави у организам.
Кисело млеко и јогурт су малтене исто ствар, разлика је само у густини.баш тако, млеко и јогурт, користи никакве. само кисело млеко.