A onda se štednja nastavlja ako hoću nove patike i tako. Ali sloboda nema cenu makar bos na jesen išao makar me za migranta zamenili
Muškarac kraj štednjaka, ultimativna slika neslobode!Te stvari se resavaju tako sto skuvas pasulj za tri dana, pa paprikas za tri dana i tako... a ne tako sto jedes po restoranima
Verovatno zato cena, moras sam da ih dovrsis@Beki Izgledaju kao da su delimično prošle kroz proces proizvodnje.. Kao da im fali završna faza pre tržišta
Nemoj sada travu dok nemas para za hranu, samo ces biti jos gladniji posleU mojoj bašti ničeg sem trave i pogleda nema
Meni je bašta najpre psiho-fizička potreba, uživancija, daleko od toga da je glavni izvor njupe. A što se tiče tvog pogleda i trave, sjajno izgleda! Pravi odmor za oči i dušu. Gde si to?Lako je tebi @Duleja samo odeš u baštu i ubereš. U mojoj bašti ničeg sem trave i pogleda nema Ništa jestivo... Možda neke divlje bobice tu okolo, ima dosta zapuštenih placeva
Slike ti imaju fascinantan tonalitet. Mogle bi da idu u neki kuvar.@Noki
To kapiram, hedonizam vs. gubljenje vremena. Ali ćevapi kod Walter-a, po meni su krš odavno... jedino ako ti to nije i društveni ritual, da šmekuješ momke okolo. Garantovano u svakom kvartu postoje bolji roštilji.
Meni je bašta najpre psiho-fizička potreba, uživancija, daleko od toga da je glavni izvor njupe. A što se tiče tvog pogleda i trave, sjajno izgleda! Pravi odmor za oči i dušu. Gde si to?
Par fotki iz lanjske sezone, tzv. mikroberba.
Pogledajte prilog 168789
Pogledajte prilog 168790
To kapiram, hedonizam vs. gubljenje vremena. Ali ćevapi kod Walter-a, po meni su krš odavno... jedino ako ti to nije i društveni ritual, da šmekuješ momke okolo. Garantovano u svakom kvartu postoje bolji roštilji.
Cuveni veterinar/ najveci strucnjak za korona virus kod Srba. Prica o zarazi svinja i proziva obrazovane kolege, kako on kaze, za njihovo opste neznanje kod zaraze korona virusom, kod ljudi. Jer valjda nema vece potvrde da je Milenko strucnjak ako ne potkaci sve druge da su neznalice. Steta sto je propustio naucna istrazivanja koja su dokazala da je verovatnoca da virus nije iz laboratorije manja od 1%. No ne cudi od coveka koji nema problem da leci zivotinje i ljude.Sve moze u Srbiji.Миланко Шеклер: Афричка куга свиња – информације за почетнике и напредне кориснике (од просечног грађанина, конзумента свињског меса, до малих и великих одгајивача)
Када прочитате овај текст, молим вас да га пошаљите или препоручите за читање сваком вашем пријатељу који узгаја домаће свиње или је ловац. И ако га не намеравате читати, молим вас да га пошаљите вашем рођаку илиwww.nspm.rs