Šta je novo?

Šta jedemo?

Benderu, ako jedeš vlakna ili piješ probiotski jogurt ne bi trebalo da ima problema. Ako to ne pomaže, probaj Super Vok leti, a verujem da bi i neki drugi kineski restoran u tom smislu (kad spoljne temperture pređu 30C) veoma pomogao!

Da imamo inspekcije, to bi sve bilo pozatvarano odavno... Mada ti reče da ti je mek stvarao probleme, a meni nikad...

@Beki

Šta si pitao, kakva jaja volim... Hoćeš iskren odgovor? Ne pržim ih uopšte. 😊 Odem u istu onu ranije postavljenu omiljenu pekaru ujutru kad služe doručak i kupim omlet sa sirom 300g + kobasicu + mali đevrek + grčku salatu i jogurt!

Košta me kao ručak 😄

Tako da ne pravim, prave za mene, a volim omlet najviše 🙂

Ali impresioniran sam vama koji pravite i iskreno me raduje što nisu svi lenčuge kao ja. Iskreno mi prija da čitam, kako sve pravite, šta dodajete za bolji ukus, šta gajite po baštama i ostalo 🙂 i pohvaljujem to...

Benderu, ako jedeš vlakna ili piješ probiotski jogurt ne bi trebalo da ima problema. Ako to ne pomaže, probaj Super Vok leti, a verujem da bi i neki drugi kineski restoran u tom smislu (kad spoljne temperture pređu 30C) veoma pomogao!
To nije ono što sam pitao. XD

Ali bože moj, dobar savet se ne odbija. 😀👍

Ima dosta negativnih efekata od duvanja. Moj drug je kao kompenzaciju za neki dug jednom bio dosao do velikih kolicina trave (dug mu je vracan u travi)., Pusio je redovno i posle par godina razvio je prvo paranoju, kasnije i paranoidnu sizofreniju.
Istina je da trava povecava sansu (za nekih 30%) da se razvije sizofrenija, ali samo kod ljudi koji vec imaju genetske predispozicije za istu (oko 1% ljudi).

Takodje, ako se preterano pusi u adolescentskom dobu dok se mozak jos razvija, smanjuje IQ.

To su glavni negativni efekti, ne znam kojih je to jos ‘dosta’. U poredjenju sa duvanom i alkoholom opet je dosta bezazlenija.

Ja ti uvek dajem dobre savete. Bolje biti bucko nego ex bucko. Da si izgoreo kao ja prethodna 3 dana špartajući ceo dan po suncu loše bi bilo za tvoju kožu i srce, al dobro za tvoje masti.

I tako dalje, pun sam saveta za tebe 😄

Da li je neko vegetarijanac i sta jesti bez mesa da covek ne ostane gladan?
Mene osim mesa mogu da zasite jaja, pasulj, socivo i plavi patlidzan.
Voleo buh da jedem manje mesa.

Jesi ti kupio instant kafu za koju si se toliko raspitivao ili samo ubijaš vreme 😆

Zaglavljen u kafani... Popio pivo na iskap, a sad...

Pogledajte prilog 167949

Ušla neka Ruskinja, odmah 3 muškarca oko nje, konobar pali sveću, zamagljuju svetlo, uđi lepa skloni se od opasne oluje... šta piješ, koje vino, izneli joj roštilj na ovalu, od svega po malo... probaj ovo, probaj ono, bratski narod, haha 😄 blago Ruskinjama besplatno jedu, ja sam svoje pivo i obrok morao da platim 😁

Inače odlična hrana, vrhunski obrok...
Vidi da zaglavis cesce,a ne one kerefeke iz meka :D

@ristivoje Pa prijalo je za promenu... al ne bih mogao ni te ćevape baš svaki dan... Inace ono je bilo pola porcije ćevapa... a ćevapi veličine kao faširane šnicle... 😄 Da li su bili dobre volje kod mene ili su porcije uvek tako izdašne, ne bih znao...

Da li je neko vegetarijanac i sta jesti bez mesa da covek ne ostane gladan?
Mene osim mesa mogu da zasite jaja, pasulj, socivo i plavi patlidzan.
Voleo buh da jedem manje mesa.
Један човек ми је причао како је 1993. преживео на купусу и цеђеном парадајзу. Верујем да је то добра опција за вегане.
Научници кажу да се унос потребних аминокиселина може задовољити преко пасуља и бајатог хлеба.

@MC_ Prenesi utiske o Jacobsu

Instagrand je bliži tom ukusu nego nes kafi... Meni je nekako jacobs prefinjeniji od nes, više volim takav ukus instant kafe..

Један човек ми је причао како је 1993. преживео на купусу и цеђеном парадајзу. Верујем да је то добра опција за вегане.
Научници кажу да се унос потребних аминокиселина може задовољити преко пасуља и бајатог хлеба.
kuvanom ili svezem kupusu

:cool:

pomidori.jpg

Pravio sam prvi put kajganu u serpi po receptu Gordona Remzija jutros. Svaka cast gospodinu Remziju, a svaka cast i meni.

Zbog zapustenosti radikalske Srbije i kontrole medija vecina ne zna da je u toku epidemija svinjske kuge po SRbiji,a u nekim mestima, kao sto su Mrcajevci i africke stocne kuge.
Veliki broj svinja se ubijza bog sprecavanja sirenja zaraze.

Uskoro Srbija ostaje bez svinja sto je sasvim logicno.

Ne jedem, ali pijem. Jeste da je 220 za 0.33 u Idei i da nije nista spec, ali morao sam zbog limenke

Kubricks-Hal.jpg

Vrh