Šta je novo?

Šta jedemo?

Jeste, ali za aktivne ljude koji ne žele da se ugoje je veoma teško ne jesti meso i ne uzimati suplemente (whey) jer ako hoćemo iz vegetarijasnke ishrane da dobijemo dovoljno proteina, dobićemo i više nego što treba ugljenih hidrata i masti.

Socivo je zaista odbar izbor, kao i pasulj prebranac.
Patlidzan isecen na snicle i przen, s abelim lukom. Moze da zameni meso.
Na zalost samo par biljnih namirnica moze da ga zameni.

Postoji jedna misterija kod pasulja, koju ne razumem.
Nekad imam uzasne gasove od pasulja, nekad ne.

Moja rodjaka presla je na 90% vegetraijansku hranu pre par godina.
Ponekad jede ribu i jede jaja.
Fasciniran sma njenom voljom. Ne jede ni slatkise uopste.

Jeste, ali za aktivne ljude koji ne žele da se ugoje je veoma teško ne jesti meso i ne uzimati suplemente (whey) jer ako hoćemo iz vegetarijasnke ishrane da dobijemo dovoljno proteina, dobićemo i više nego što treba ugljenih hidrata i masti.
Pa, da i Djokovic je debeo.

Da li ste primetili da voda iz vodovoda ima odvratan ukus u poslednje vreme?

Лоше цеви у већини зграда. Посебно по Старом граду.

Da li ste primetili da voda iz vodovoda ima odvratan ukus u poslednje vreme?
Primetio sam da kamenca ima nenormalno, na dnu ketlera se skuplja šoder pa sam sunuo sirće a posle toga sam odradio ispiranje aparata za espresso, iz njega je tekla žuta voda.

Voda je prezasicena kalcijumom.
Moze li neko da objasni zasto?

Problemi su uglavnom sa cevima u zgradi. Meni recimo u kuhinji ujutru bude nekada žućkasta, a u kupatilu (druga vertikala) je normalna.

Meni je voda prozirna, ali je ukus odvatan.
Narocito tokom dana, nocu je bolje.

Kod mene je novogradnja, nemam problem sa bojom vode ali sam pisao već da i pored filtera voda ima neki čudan miris.

Ja obavezno filtriram beogradsku vodu.
Ako truju vazduh, sto ne bi radikali trovali i vodu.
Koristim Aquafor filter.

Вода је бактериолошки исправна зато што рокају пуно хлора превентивно, због огромне старе мреже која често пуца. Ако вам буде кад наспете у чашу као млеко, онда оставите да испари хлор. Ако је жућкасто или браон то је од цеви, сачекајте да се избистри на чесми.

Vrh