Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 64.032
Oho, evo mi ga i drugi biograf i obozavatelj! 

Ja sam samo obozavatelj FuturameOho, evo mi ga i drugi biograf i obozavatelj!

Pa bio bih uspesan i ostvaren covek kao ti. Hahaha salim se, obojica znamo da to nije slucaj.
A cim te ja fasciniram, to opet govori nesto o tebi.

.jpg) 

www.021.rs

www.021.rs

www.021.rs

www.021.rs
				Mamac stanovi mogu da rastu do besvesti jer i nisu namenjeni kupovini. Iz analize bi trebalo iskljuciti mamac stanove koji stoje po godinu dana a na oglasima se to cesto ne vidi.Zadao sam u Halo oglasima promenu prosečne cene za NBG Blokove 45, 70, 70a, 44, 64, 62, od nove godine do sada. Da li to primećujem stagnaciju i lagani pad u nekim blokovima? Pričamo o oglašenim cenama.
Pogledajte prilog 137958
I medju njima je sigurno solidan broj stanova bez namere da se prodaju, koji stoje preko godinu sa cenom koju niko neće da plati. Ima i slučajeva gde stoje preko godinu, a cena raste, zanimljiv fenomen.Zadao sam u Halo oglasima promenu prosečne cene za NBG Blokove 45, 70, 70a, 44, 64, 62, od nove godine do sada. Da li to primećujem stagnaciju i lagani pad u nekim blokovima? Pričamo o oglašenim cenama.
Pogledajte prilog 137958
 www.zerohedge.com

www.zerohedge.com

Navodno je kljucna rec.U Novom Sadu navodno prodato sve, na Podbari kod keja svaki drugi stan ili za prodaju ili za izdavanje. Kada neko i reši da proda stan a da mu ne stoji u oglasima, cena ide 10 % do 20 % niže opušteno, negde i više. Sada je samo problem što nema više potražnje kao ranije. Znaju ljudi šta se sprema.
Ima poprilično i ja pratim istina je. Nije ovo pijaca a ni socijalizam i planska privreda da neko nekom pomaže. Svako ko ima malo rezona i malo prati može lako doći sam do zaključaka.Navodno je kljucna rec.
Evo javi mi gde ima stan za 20%, ako moze i 30% nizu cenu od one koja je trzisna, dam ti 5% za dojavu.
Broj stanova u oglasima konstantno opada, jedino ako si citao oglase sa drveta, u to nemam uvid. Moras da potkrepis gde tacno vidis da se ljudi resavaju stanova.

www.danas.rs

www.danas.rs
				Naravno da nije planska privreda, zato i imamo one koji zakljucuju bolje, samim tim imaju vise, da ne kazem da su pametniji. To si lepo primetio.Ima poprilično i ja pratim istina je. Nije ovo pijaca a ni socijalizam i planska privreda da neko nekom pomaže. Svako ko ima malo rezona i malo prati može lako doći sam do zaključaka.
Bice to tuzno za ljude koji su uzeli kredite sa promenljivom kamatom.Sledeće nedelje euribor dolazi do nule i kreće u plus. Nažalost, prognoze ekonomista i mislećih ljudi se obistinjuju. Papirićima će porasti vrednost uprkos inflaciji. Kripto u beru, akcije uskoro. Mozda jedino u zlato ulagati ali nisam siguran. Stanove neću ni komentarisati. Ekipica Zlatnog Tigra na aparatima.
Faktički nekom poklanjaš.. to je danas retkost. Ako nekog ne odereš i ne podvališ i nisi neki trgovacEto ako hoćeš NS podbaru, idemo po stan za tebe ispod cene, nije problem. Za tebe 2% od cene uzimamMože?