Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.245
Oho, evo mi ga i drugi biograf i obozavatelj!
Ja sam samo obozavatelj FuturameOho, evo mi ga i drugi biograf i obozavatelj!
Pa bio bih uspesan i ostvaren covek kao ti. Hahaha salim se, obojica znamo da to nije slucaj.
A cim te ja fasciniram, to opet govori nesto o tebi.
Mamac stanovi mogu da rastu do besvesti jer i nisu namenjeni kupovini. Iz analize bi trebalo iskljuciti mamac stanove koji stoje po godinu dana a na oglasima se to cesto ne vidi.Zadao sam u Halo oglasima promenu prosečne cene za NBG Blokove 45, 70, 70a, 44, 64, 62, od nove godine do sada. Da li to primećujem stagnaciju i lagani pad u nekim blokovima? Pričamo o oglašenim cenama.
Pogledajte prilog 137958
I medju njima je sigurno solidan broj stanova bez namere da se prodaju, koji stoje preko godinu sa cenom koju niko neće da plati. Ima i slučajeva gde stoje preko godinu, a cena raste, zanimljiv fenomen.Zadao sam u Halo oglasima promenu prosečne cene za NBG Blokove 45, 70, 70a, 44, 64, 62, od nove godine do sada. Da li to primećujem stagnaciju i lagani pad u nekim blokovima? Pričamo o oglašenim cenama.
Pogledajte prilog 137958
Navodno je kljucna rec.U Novom Sadu navodno prodato sve, na Podbari kod keja svaki drugi stan ili za prodaju ili za izdavanje. Kada neko i reši da proda stan a da mu ne stoji u oglasima, cena ide 10 % do 20 % niže opušteno, negde i više. Sada je samo problem što nema više potražnje kao ranije. Znaju ljudi šta se sprema.
Ima poprilično i ja pratim istina je. Nije ovo pijaca a ni socijalizam i planska privreda da neko nekom pomaže. Svako ko ima malo rezona i malo prati može lako doći sam do zaključaka.Navodno je kljucna rec.
Evo javi mi gde ima stan za 20%, ako moze i 30% nizu cenu od one koja je trzisna, dam ti 5% za dojavu.
Broj stanova u oglasima konstantno opada, jedino ako si citao oglase sa drveta, u to nemam uvid. Moras da potkrepis gde tacno vidis da se ljudi resavaju stanova.
Naravno da nije planska privreda, zato i imamo one koji zakljucuju bolje, samim tim imaju vise, da ne kazem da su pametniji. To si lepo primetio.Ima poprilično i ja pratim istina je. Nije ovo pijaca a ni socijalizam i planska privreda da neko nekom pomaže. Svako ko ima malo rezona i malo prati može lako doći sam do zaključaka.
Bice to tuzno za ljude koji su uzeli kredite sa promenljivom kamatom.Sledeće nedelje euribor dolazi do nule i kreće u plus. Nažalost, prognoze ekonomista i mislećih ljudi se obistinjuju. Papirićima će porasti vrednost uprkos inflaciji. Kripto u beru, akcije uskoro. Mozda jedino u zlato ulagati ali nisam siguran. Stanove neću ni komentarisati. Ekipica Zlatnog Tigra na aparatima.
Faktički nekom poklanjaš.. to je danas retkost. Ako nekog ne odereš i ne podvališ i nisi neki trgovacEto ako hoćeš NS podbaru, idemo po stan za tebe ispod cene, nije problem. Za tebe 2% od cene uzimam Može?