Pa tako i ieste, vecina dostavljaca su i dalje Srbi i koliko znam placeni su ipak vise od minimalca.Рецимо да би то могли да раде студенти за џепарац, а да не буду робови као ови несретни мигранти које наши врли успешни бизнисмени држе као сардине по 15 у двособном стану.
Nemq sta da ih uvoze, Indijci su i iz Indije konkurencija nasima mnogo duze nego sto su migranti dostavljacima. Kao sto smo i mi Zapadnjacima.Треба увести и програмере из Индије и онда неће бити никаквих проблема.
Раде ли студенти као конобари и књижари, и то фул радно време? Раде ли по Максију на допуни рафова или на лепљењу декларација у разним фирмама?Da li to rade studenti i koliki je dzeparac dovoljan?
Da si stvarno preduzetnik video bi koliko sve tesko ide u ovoj zemlji tako da se ne bi lepo proveoJa sam od malopre preduzetnik i imam želju da napravim nuklearni reaktor u dvorištu kuće i da prodajem višak struje okolo, taman malo da se obogatim kad već mogu i umem. Naravno, sve će se prodavati mimo ugovora i poreza, jer ću da dam trojici kovertice sa nekom sićom i oni će da mi srede sve dozvole. Sledećeg meseca ima da zatražim uvoz nuklearnog goriva i drugih potrebnih materijala. Otpad i viškove razmišljam da istovarujem u Adu Ciganliju.
Očekujem od države da mi dopusti taj uvoz materijala i odlaganje nusprodukata jer ja sam privatnik preduzetnik i moje pravo na zaradu je iznad svih drugih prava i pravila u Srbiji.
Ko se protivi ili ne razume moj plan i moje pravo, on je fašista, rasista, ksenofob, komunjara i ćelava mu keva.
Resenje je krajnje jednostavno, otvoris firmu, svima po par hiljada evra platu ( makar pojma nemao o onome sto radi ali bar je fizicki prisutan) i svi srecnisem tebe kad bankrotiras posle dva meseca.
Da si stvarno preduzetnik video bi koliko sve tesko ide u ovoj zemlji tako da se ne bi lepo proveo![]()
Боље година на покер апаратима него дан на бициклу доставе.
Mukice, oni bi da rade nego im migranti nedajuZaboravih i ovog "našeg" odnosno iz Trebinja. Negde se vodi kao Stefan Šurlan, a negde kao Petar Šurlan, zavisi gde šta kome i koliko duguje.
![]()
![]()
Ovaj je prvi počeo da uvozi Uzbeke i Pakije da raznose hranu lenjim programerima i hermitima.
Tamo oko 2022. je platio kampanju u svim medijima, i režimskim i opozicionim, da stalno vrte priče kako on nudi posao i platu iz snova a niko mu se ne javlja, jer Srbi spavaju do podne a posle bleje po kafićima i šmrču belo. Pa on, jadan, mukica, nije imao drugog izbora nego da krene da uvozi sve i svašta podno Hindokuša.
![]()
Srbija - crna strana medalje
A, zapravo, ko ima dovoljno novca, uz pomoć matiša, ne može da izgubi na kladionici... Al treba mnogo para i još više nerava, ne isplati se - eventualno treba otvoriti kladionicu :Dforum.beobuild.rs
Inače je i sam poznat kao veliki i iskusni radnik, vidi se po njemu da je i sam do skora motao pedale, nosio džakove, mešao beton, sprovodio kablove, instalirao bojlere... Radan neki čovek.
Naravno, kako to mitologija obično nalaže, i on je počeo kao dete prodajući limunadu i noseći pakete po Trebinju... I živeo je u kutiji od cipela pa je štedeo dinar po dinar i posle sam svojim krvavim i poštenim radom napravio svoje malo carstvo...
Ne postoji nego ti glupo da posle toliko uloženog vremena i novca zatvoriš samo tako, a da se ne boriš do samog kraja. Kuknjave će uvek biti, pogotovo ovih "radnika" kojima su poslodavci robovlasnici, a sami ne bi znali ni da otvore firmu, a kamoli da imaju zaposlene i organizuju posao.Ali čim ne zatvaraš firmu dakle racunica postoji, a čemu onda kuknjava. Neće ti niko verovati.