Ne vozim mada imam dozvolu.
Trebaće ti za traktor za selo, ne slušaš Došljaka. Sipaj u kanister.
Ne vozim mada imam dozvolu.
Може и биодизел да нацеди. Биће на пијацама популарна роба, само неки трговци неће примати крипто валуте.
ГСП ће први страдати и кизи пошто је на гас. Део аутобуса ће ангажовати на међуградском саобраћају.

www.b92.net

www.b92.net

Prodaje se Lukoil
Ruska naftna kompanija Lukoil saopštila je danas da, zbog uvođenja restriktivnih mera nekih država protiv te firme i njenih podružnica, namerava da proda svoju imovinu u inostranstvu.www.b92.net

Realno sad bi nam dobro došao jedan Sir Oliver sa kombinacijama da nam nabavi naftuOčekujem da čemo uskoro dobiti novog člana BBa Maks Bunkera: jer ovde ima ne iscrpno nadahnuce za junake TNTa

Брат Чорта ће бити главни мислилац самосталне области Дорћол, где ће на форуму-амфитеатру насталом руинама К-дистрикта да држи предавања попут Сократа.Više liči na MC-ja
Kina nikad neće izvršiti agresiju na Tajvan, već čeka da se on dobrovoljno uključi u Kinu kao posebna oblast, nap kao Hong Kong.. . završi pre Kineske agresije na Tajvan.
Isto kao što nije dao Gazivode i RKS tablice.Znači, Hrvatima neće biti prodat deo akcija NIS-a.