Ja bih dao onda prednost Nemanjinom Gradu, evo mojih licnih argumenata sto:
1. Blizi je Kosutnjak dosta u Nemanjinom Gradu, sto je meni veliki plus licno
2. Koliko sam shvatio blizu Zvezdanog Brda postoji nehigijensko naselje (romi) gde se cesto pale stvari... licno ne bih racunao da ce se to skoro promeniti, pa samim time da biram za zivot ne bih birao tu lokaciju zbog toga
Ostale lokacije su po meni na slicne udaljenosti od oba kompleksa (ako ides do centra ili do NBGD), ziveo sam 2 godine blizu Stepe Stepanovic a 2 godine sam putovao na posao ne relaciji Batajnica -> Stepa Stepanovic isto zbog posla, pa ne znam da li je moj utisak zato vise vuce ka Vozdovcu.
Po meni jedina briga kod Nemanjinog Grada je sto se tu sada desava rapidna ekspanzija novogradnji, pa infrastruktura i protocnost saobracaja moze da pati veoma brzo, ne znam kakva je situacija na lokaciji Zvezdanog Brda. U stepi je vec npr problem zbog kapaciteta doma zdravlja i skole sada, dodatne novogradnje to nece poboljsati nikako.
Isto tako mislim da Nemanjin Grad je dosta tezi za kreditne kupce dok to nije slucaj kod Zvezdanog brda, ako ti to pravi razliku.
Zvezdano Brdo mi izgleda kao zanimljiviji projekat doduse, ali bih lokacijski pre birao Nemanjin Grad.
Mozda neko moze jos da pruzi svoje utiske.