Šta je novo?

Šta jedemo?

Uvek me obraduje kad te vidim na nekoj drugoj temi jer si mnogo napet na cenama nekretnina plašim se odraziće ti se na zdravlje. 🙂

Ja sam jeo iz soja sosa piletinu sa indijskim orahom već drugi dan uzastopce, blago ljutu. Cinjenica je da je razlika između male i velike porcije gotovo nepostojeća. Pa bolje uzeti malu. Barem na dostavi je tako, gde su inače veće cene od onih iz objekta. A možda me cene i kao redovnog korisnika, pa sipaju više, ne znam.

Pre toga boraniju sa svinjetinom, pa grašak sa svinjetinom, dosta pirinča... svakako dobro se hranim. Zadovoljan sam iako sam prešao limit od 400rsd po obroku, kad sam u BG, teško mi ide i ulenjim se pa porucujem hranu. 🙂

Serrano je prilicno dostupna i kod nas, ja juce u Metrou uzeo skoro kilo. Ako je direkt iz Spanije onda mora pata negra :)
Eto, onda ću morati lično da odem i to probam i uzmem.
Idem sledeći mesec u Madrid uzimam ti pata negra. Neću kg ali biće doboljno za sendviče 😉

Kad sam vec na temi, jos iedan ulov iz Metroa, Black Angus ribeyevi:

IMG_0700.jpeg

Jeste dry aged ali samo 14 dana pa se i ne oseca ta starena aroma, ali zato mekoca nivo file minjona. Bolje od poslednjih nekoliko Jokicevih koje smo kupovali.

Ove sam ja više puta naručivao i super su bili, evo ista je i cena.
Znam za mitraju al nikako da narucimo. Retko kad planiramo te stejk veceri unapred nego kad vidimo dobro prosaran komad u radnji uzmemo danas za sutra :)

Joj kako bogate trpeze kod vas baš vam zavidim. Valjda će se i meni nekad sreća osmehnuti da mogu da odvojim 1000 dinara za 200g mesa (a da nije neki novi veliki burger u meku)

Užičani na aparatima 🤣 Reakcija gora nego kad Bosancima spomeneš burek sa sirom 🤣

Vrh