Serrano je prilicno dostupna i kod nas, ja juce u Metrou uzeo skoro kilo. Ako je direkt iz Spanije onda mora pata negra
Serrano je prilicno dostupna i kod nas, ja juce u Metrou uzeo skoro kilo. Ako je direkt iz Spanije onda mora pata negra
Eto, onda ću morati lično da odem i to probam i uzmem.Serrano je prilicno dostupna i kod nas, ja juce u Metrou uzeo skoro kilo. Ako je direkt iz Spanije onda mora pata negra![]()
Znaci dobri? Meki? Cena?Kad sam vec na temi, jos iedan ulov iz Metroa, Black Angus ribeyevi:
Pogledajte prilog 252772
Jeste dry aged ali samo 14 dana pa se i ne oseca ta starena aroma, ali zato mekoca nivo file minjona. Bolje od poslednjih nekoliko Jokicevih koje smo kupovali.
Super izgleda.Kad sam vec na temi, jos iedan ulov iz Metroa, Black Angus ribeyevi:
Pogledajte prilog 252772
Jeste dry aged ali samo 14 dana pa se i ne oseca ta starena aroma, ali zato mekoca nivo file minjona. Bolje od poslednjih nekoliko Jokicevih koje smo kupovali.
Dobri i mekani, uzimacu ponovo.Znaci dobri? Meki? Cena?
Znam za mitraju al nikako da narucimo. Retko kad planiramo te stejk veceri unapred nego kad vidimo dobro prosaran komad u radnji uzmemo danas za sutraOve sam ja više puta naručivao i super su bili, evo ista je i cena.
![]()
T bone Porterhouse 25 dana | Meatraya
Uživajte u vrhunskim dry age stekovima, burgerima i ćevapima. Neka vaša gastronomska avantura započne ovde. Poručite T bone Porterhouse!www.meatraya.rs