Šta je novo?

Izbori 2025

,,... Види се да Боца није закорачио ногом у зграду факултета, а ако јесте, брзо је изашао.... ,,

Eh... nek ti bude kako god zamisliš,
ma važi se
Za tvoju info.
Nisam bio cvečka 6-tica mi bila OK, a sa sedmicom imo sam osecaj da sam tata mata....🤣 Obilato sam koristio uvažavanje ispunjenih pred ispitnih obaveza (kolokvijume , seminarski i sl.) Uglavnom koristio skrpte samo da sa knižurinama imam sto manje posla 🤣
Dati tri komata i jedan iz delova, bio je ne mali napor i vrlo dobra prolaznost ne samo meni vec i kolegama
Ovaj bulazni o šest komada može al da se racuna na svakom ispitu i prvo pitanje ,,Kako se zovete kolega - 🤣
Nije da nije bilo ljudi koj su stvarno razbijali
Bilo ih je ali malo , baš malo
Ovde ispade svi razbijaci ,
prolaznost ispita 99,9 %,
Ako se tako prolazi na faxu za djabe čuvam svoj index kad dodje vreme da motivišem svoje unuka i unuku, ce mi kažu - Deda pa ti bio mnogo glup kad jedva na ispitima da si znao prva dva pitanja Kako se zoveš i ...
😅🤣😅
Šta da im odgovorim nego isto ko i tebi
Eh... nek ti bude kako god zamisliš,
ma važi se....
I da te poduči ovaj matorac
Diploma ti je samo karta za red za ringišpil Da li ceš stici i da li ceš se voziti na ringišpilu
e to je posebno pitanje 😁

Poslednja izmena:
Расцепкали су испите генерално, некад је било 3, 4 по семестру или су били и двосеместрални. Осим тако неких мање битних или ако се није знала фора, озбиљно време се трошило за 1 испит, за неке и више месеци. Сад се до испита ослободиш пола и више градива, више као школа. Тера те да будеш редовнији, али је лакше. Приватне не бих ни коментарисао.

Uglavnom bilo da se u januaru može izaći na 3-4, ali te u junu sačeka 3-4 iz junskog i 2-3 dvosemestralna. Obično po roku jedan teži, jedan-dva srednja ili jedan srednji i 2 lakša. Obično se bar jedan padao, znači 3-4 po roku od 3 nedelje je bilo normalno da se položi. Često manje, padneš recimo 2.
Sada dodaj bar jedan preko toga, znaći 4-5 po roku za "običnog" studenta. Još ako se dani napakuju sa dva susedna roka, 6 u mesec dana nije lako, ali nije ni neki podvig. Svaki junočistač to uradi svake godine, a sad ih više nego ranije.

Србија у једној слици.
Private sector_waifu2x_noise3_scale4x.png

@Hitachi

Искрено, на страну грозоморна ћаци секта, баш бих се јааако разочарао ако би и 30% ових на овом памфлету, заиста било на нпр студентској листи. Част изузецима.

Vrh