MVĆ - Model-View-ĆaciKo zna ... Zamisli samo ludilo IS i nivo ćaci arhitekture![]()
MVĆ - Model-View-ĆaciKo zna ... Zamisli samo ludilo IS i nivo ćaci arhitekture![]()
Јеси озбиљан? Ко још прави базен 2х3? Имаш оне монтажне који су фи 3,66 и дубине од 0,76 до 1,1 метар.I jos jedno pitanje. Koliko kosta da se napravi bazen 2x3m, ako neko zna?
Nisi ispratio celu diskusijuЈеси озбиљан? Ко још прави базен 2х3? Имаш оне монтажне који су фи 3,66 и дубине од 0,76 до 1,1 метар.
To su najveći prevaranti koji postoje na tržištu nekretnina. Bukvalno parazitiraju na marketu.Upravo gledam na companywall koliko prihoduju neki agenti za nekretnine ovde u Nisu. Svi imaju godisnji prihod od 1m-2m dinara, rekao bi covek da jedva prezivljavaju. A ko ih sretne na ulici i vidi sta voze, ili ko vidi koje jos poslove pokrecu pored agencije za nekretnine, jasno je da se razbijaju od para. Inace, iz mog licnog iskustva, agencije za nekretnine svoju proviziju uzimaju na ruke, bez ikakvih tragova i knjizenja.
Jos jedan razlog je bio za mene da uzmem novogradnju. Bukvalno vecina njih su klasične pošušnjare koje ni opis stana ne umeju da sastave. A pritom ti agencija nudi advokata za pomoc pri ugovoru da udje u trosak od 3% (ili 2% ne secam se), a taj advokat mogu da zamislim. 100% svi imaju svog i pored tog, ne bih mu verovao nikad. Pritom u opisu stave da je stan uknjizen, u razgovoru kazu da je uknjizen, odes na lice mesta, izadjes sa posla, iscimas se, e pa znas to je sad u legalizaciji bice to za par nedelja. Ma ćao.To su najveći prevaranti koji postoje na tržištu nekretnina. Bukvalno parazitiraju na marketu.
Kad gledaš koliko deru na njihovoj provizij bukvalno ih treba zaobilaziti u širokom luku.Jos jedan razlog je bio za mene da uzmem novogradnju.
2% od kupca i isto toliko od prodavca, zamisli bezobrazluk. Na 250K transakcije 10K za ništa. Malo li je ...Bukvalno vecina njih su klasične pošušnjare koje ni opis stana ne umeju da sastave. A pritom ti agencija nudi advokata za pomoc pri ugovoru da udje u trosak od 3% (ili 2% ne secam se), a taj advokat mogu da zamislim. 100% svi imaju svog i pored tog, ne bih mu verovao nikad.
Najgore su one varijante gde su vlasnici uzurpirali zajedničke prostorije ili terase pa je stan ukljužen na 50 kvadrata (recimo) a prodaje se kao 70, 80... Imao sam tako situaciju da stan ima tri kvadrature. Uknjiženu, oglašenu i merenuPritom u opisu stave da je stan uknjizen, u razgovoru kazu da je uknjizen, odes na lice mesta, izadjes sa posla, iscimas se, e pa znas to je sad u legalizaciji bice to za par nedelja. Ma ćao.
Tačno tako. Za taj novac očekujem da ništa ne razmišljam nego samo da posle 15 dana gurne ključ u bravu. Ovako ti uradiš maltene sve a oni su tu kao da pokažu stan. More ...Ako dam nekom 3% provizije, ocekujem da mi nadje stan kakav meni odgovara i da me zove kad se nesto pojavi pre nego sto izadje na oglasima, oglase umem i sam da gledam.
Za te novce možda nešto ovako:![]()
Dvosoban stan na prodaju, Nikolaja Kravcova, 670.000€, 62m²
Dvosoban stan u zgradi za prodaju, Beograd na vodi, 62 m2, na 24. spratu, ima lift. Stanje - Novo. Ima parking mesto. Ima garažno mesto.www.4zida.rs