Šta je novo?

Airport Garden

Prošao malopre pored gradilišta.

Materijal je spreman na travnjaku pored:
1751369700066.png

1751369725008.png

Radovi u toku na ulici prema Rodi:
1751369776710.png

1751369799243.png

a završeni (sem asfaltiranja) uz Airpor City:
1751369831516.png

1751369842881.png

Na više mesta kontrolni iskopi, verovatno zbog provere položaja podzemnih instalacija:
1751369888396.png

Da li iko ima neku svežu informaciju na čemu se sad radi i koja su predviđanja za primopredaju?

Prošao danas, obavlja se veći iskop u ulici imedju airport gardena i rode, dalje krenuli su da kopaju kanal ka rampi od Airport City; koliko znam treba da kopaju sve do omladinskih brigada... Neki dan sam zvao prodaju da pitam prognoze za podele kljuceva za drugu fazu koja je trebala biti pocetkom novembra. Receno mi je da ce kasniti iz razloga sto ce se tada vrsiti podela kljuceva prve faze pa prakticno nije izvodljivo toliko kljuceva podeliti za kratko vreme. Inace procena je da ce se podela kljuceva vrsiti do 10 komada dnevno... Te sam informacije dobio...

Pa dobro, meni su rekli da je primopredaja u septembru, pa tom dinamikom sam ocekivao do kraja septembra da zavrse primopredaju… ali to su mi rekli jos u juni.. znaci pomerili opet 😂

Ali Vama ako su rekli da ce novembar biti prebukiran zbog prve faze meni onda ovo vise izgleda da ce primopredaja za prvu fazu biti zavrsena kraj nobembar/ pocetak decembra.

Poslednja izmena:
Pa dobro, meni su rekli da je primopredaja u septembru, pa tom dinamikom sam ocekivao do kraja septembra da zavrse primopredaju… ali to su mi rekli jos u juni.. znaci pomerili opet 😂

Ali Vama ako su rekli da ce novembar biti prebukiran zbog prve faze meni onda ovo vise izgleda da ce primopredaja za prvu fazu biti zavrsena kraj nobembar/ pocetak decembra.

Ukupno 318 stanova u prvoj fazi

20-25 radnih dana, 200-250 stanova mesecno za primopredaju.

Možda je naš komšija Željko Samardžić, pa mu poručuju ovu pesmu?

"U oktobru biće u novembru,

U novembru biće u decembru"

"Biće bolje, što me više lože,

Meni gore biti ne može."

Iskreno ja ne verujem u tu pricu da ce da dele 10 stanova dnevno, nego prosto kad se steknu uslovi podelice sve kljuceve u 3 dana samo da ne moraju da placaju penale. Jedino je malo nezgodno sto za prvu fazu izgovor kasnjenja je bila ulicna infrastruktura, dok za drugu fazu to ne moze biti jer ce potencijalno to da se zavrsi do novembra, a zgrada nece biti za useljenje (druga faza), bar neki moj utisak sudeci po dosadasnjoj dinamici...

Iskreno ja ne verujem u tu pricu da ce da dele 10 stanova dnevno, nego prosto kad se steknu uslovi podelice sve kljuceve u 3 dana samo da ne moraju da placaju penale. Jedino je malo nezgodno sto za prvu fazu izgovor kasnjenja je bila ulicna infrastruktura, dok za drugu fazu to ne moze biti jer ce potencijalno to da se zavrsi do novembra, a zgrada nece biti za useljenje (druga faza), bar neki moj utisak sudeci po dosadasnjoj dinamici...

Pa nije samo predaja ključeva, treba da se pregleda svaki stan, da se naprave zapisnici o nedostacima. Mnogo je i 10 stanova dnevno ako to ne radi više ljudi

Vrh