chiki
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.11.2015.
- Pohvaljen
- 2.669
Pratim Bez Kosu i vidim da oglasene cene porasle sa 2.5k-2.7k prosle godine na 2.7k -3.1k za vece stanove. Fascinantno je da i dalje ima stanova po 2.5 k koji su u komsiluku, ista ili slicna zgrada, isto ili slicno stanje koje se ne prodaju mesecima ali nema veze, ovi drugi dalje misle da njihov stan vredi vise.Gledam neke oglase vecih stanova tamo kraj Jurija Gagarina (oni savski blokovi), tek ne vidim racunicu nikome sem da kupi za sentimentalnu vrednost jer je nekad tu odrastao. tu je prosek oglasenih stanova vecih od 70m2 izmedju 2.7 i 3k, sto je van svake pameti, znaci em one betonjarke i veoma upitno odrzavanje, em sam kraj NBG, em je to trazena cena za vece stanove koji teze idu. Potpuno suludo. Prvi sam gledao starogradnju racunajuci da cu stan da skockam prema svojoj viziji, i da ispadne manje od novogradnje, ali sam shvatio da je to vec par godina nemoguci poduhvat
Najinteresantniji mi je stan u BK1, dijagonalno preko puta Lux 51, u zgradi bez lifta, problematicnog kvaliteta (cesto imaju probleme sa krovom), parking je problem, narocito vikendom pre podne, mora ceo da se renovira i to svaki element... ali da, Lux 51 kasni sa useljenjem vec podosta, ovo moze odmah