Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Sorry to spoil the party, but it is what it is.
I ne, nisu ovo samo krezubi i ucenjeni, dovedeni busevima da izigravaju scenografiju Vučiću, ima ovde mnogo verujućeg naroda.
I ako je neko dobio poriv da ovo iskomentariše da je ovo ništa u poređenju sa današnjim protestima u Srbiji - samo strpljenja, ovo je samo početak.
У шта верују? У ЕХПО као развојну шансу, у Рафале као пут ка миру, у Српски свет, у Отворени Балкан, или у Рио тинто као добре инвеститоре?
Већина људи ту је да сачува своја климава радна места, или су пензионери који само желе да терају контру жутима, али су слепи на жутог Шутановца, Кену, Малог, Весића, на Дану Драшковић у УО НИС.
Мислиш да неко верује у идеје Милоша Вучевића?
Мислиш да би Ана Брнабић самостално догурала до председнкце скупштине станара?

Druze Perkane, gospodin preCednik je prvi zaposednut, videlo se prilikom posete Hilandaru, a pod broj dva, veceras je bio protest u Zarkovu, eee u Zarkovu, prvi put u istoriji. To se nije desilo ni za vreme Milosevica, da svako "selo" ima protest. O velikim protestima u gradu da ne govorim. Jednostavno dogorelo je na svim nivoima
Jedna fotka iz Zarkova
Screenshot_2025-01-24-18-38-10-966_com.instagram.android.jpg

samo nek osude ljude za nastresnicu i svi cemo na more
Varaš se bre...
Jaoooo čoveče, koliko se varaš, ni svestan nisi...

Da se osudi cela ŽS, svi Kinezi u Srbiji i Kini sve sa drugom Sijem, svi u ministarstvima i cela vlada - neće biti dovoljno.
Ovde se traži glava jednog. I to je sasvim dovoljno.

Ne kažem da ovi na ulicama to traže - ali to traže oni koji vuku konce u toplim kafićima dok se masa napolju smrzava.
I sve dok je masa tu, imaju šansu. I neće stati, neće prezati niodčega da to ostvare.

A na primer, paralelno sa nama, dešava se ovo u Slovačkoj.
Naravno, nesvesni kakvi jeste, vi nećete povezati stvari. Vama je samo jedno na umu.

Nek se spremi Orban!

Koga studenti dovode na vlast?

Pogledaj moj post o pozorišnoj predstavi gde se povraća po zastavi Srbije.
E takvi dolaze na vlast...

I ovakvi:

Koga studenti dovode na vlast?
Ovo bih i ja voleo da znam. Kada mi kazu ovo radi opozicija, ne mogu da se ne zapitam da li su slepi ili namerno to rade? Koja opozicija, desio im se narod. Ljudima je dosta svih, ovo moze da resi samo jednogodisnja ekspertska vlada, oslobodjenje medija i institucija pogubnog uticaja SNS, raspisovanje fer i slobodnih izbora. Druga opcija im je nazalost gradjanski rat. Samo nisam siguran da ima razumnih na vlasti

perkane legendo
mnogo mi se tu nesto pravis pametan i mnogo se brines

dobices bore i sede ako vec nisi

bice sta bude
neki procesi su neizbezni
za 100 godina jesce te crvi

uzivaj

Nek ispune onda zahteve i masa ce se razici. Ali da, problem je sto oni i ne kapiraju koji su zahtevi. Lakse im je da lazu da su svi zahtevi ispunjeni i da neke strane sile deluju… samo se vi zavaravajte stranim silama i atentatom na naseg precednika ali mucnite malo glavom, vasom ne vucicevom.

Ovo bih i ja voleo da znam. Kada mi kazu ovo radi opozicija, ne mogu da se ne zapitam da li su slepi ili namerno to rade? Koja opozicija, desio im se narod. Ljudima je dosta svih, ovo moze da resi samo jednogodisnja ekspertska vlada, oslobodjenje medija i institucija pogubnog uticaja SNS, raspisovanje fer i slobodnih izbora. Druga opcija im je nazalost gradjanski rat. Samo nisam siguran da ima razumnih na vlasti
Pa veruju u sve sto vucic kaze. Isprani mozgovi. Gledao sam danas ceo skup, covek nije solaka i djilasa vadio iz usta, a uz to i strane sile deluju. Narod to guta, a na skupu je bilo mnoooogo low iq. Lakse im je da veruju da je neko udario na najstariji narod na planeti umesto da priznaju sebi da su st***.

Početak propasti još jednog nasilnog pokušaja promene vlasti, mimo izbora, u Srbiji.
Ja više i ne mogu da izbrojim koliko ih je bilo do sada...
Ovi sto udaraju kolima i vrse nasilje i nanose teske telesne povrede su uz vlast pa ne mogu oni da je ruse. Nesto si pobrkao.

Vise citaj, manje pisi, pa se vrati na temu.

Savet bezbednosti UN da donese rezoluciju i stavi Srbiju pod prinudnu upravu na nekoliko godina dok se izgrade institucije i stvore uslovi za normalne i fer izbore.

Ja koliko znam ni jednog naseg vladara ne ubise strane sile, vec mi svakog, od 1903 do danas. I kada mi kazu vlast se menja na izborima, setim se da jedina vlast koju smo promenili na izborima od 1804. je bio Boris Tadic. Ne znam na osnovu cega onda imaju takvo ocekivanje?

Nek ispune onda zahteve i masa ce se razici. Ali da, problem je sto oni i ne kapiraju koji su zahtevi. Lakse im je da lazu da su svi zahtevi ispunjeni i da neke strane sile deluju… samo se vi zavaravajte stranim silama i atentatom na naseg precednika ali mucnite malo glavom, vasom ne vucicevom.
Kapiraju.

Nijedan zahtev nije ispunjen. Dokazi o padu nadstresnice su vec filtrirani.

Varaš se bre...
Jaoooo čoveče, koliko se varaš, ni svestan nisi...

Da se osudi cela ŽS, svi Kinezi u Srbiji i Kini sve sa drugom Sijem, svi u ministarstvima i cela vlada - neće biti dovoljno.
Ovde se traži glava jednog. I to je sasvim dovoljno.

Ne kažem da ovi na ulicama to traže - ali to traže oni koji vuku konce u toplim kafićima dok se masa napolju smrzava.
I sve dok je masa tu, imaju šansu. I neće stati, neće prezati niodčega da to ostvare.

A na primer, paralelno sa nama, dešava se ovo u Slovačkoj.
Naravno, nesvesni kakvi jeste, vi nećete povezati stvari. Vama je samo jedno na umu.

Nek se spremi Orban!

Pogledaj moj post o pozorišnoj predstavi gde se povraća po zastavi Srbije.
E takvi dolaze na vlast...

I ovakvi:
Kako bilo u Jagodini?

Ovi sto udaraju kolima i vrse nasilje i nanose teske telesne povrede su uz vlast pa ne mogu oni da je ruse
Koliko ste out of touch sa realnošću pokazuje prosta činjenica da verujete (a želite da verujete) da su ovi incidenti inicirani od SNSa...
Sad da vas čovek pita - a ko ima koristi od svega toga?

SNS?
ili opozicija?

Kakve SNS ima koristi od dva incidenta u masi sa skoro smrtnim ishodom, što samo raspaljuje proteste i čini stvari po njih težim,
Da su htelo da lome kosti, poslali bi navijačku paravojsku da posao uradi kako treba. Ali nisu...

A opozicija?
Odmah su skočili da "nas vučićevi gaze" pored očiglednih dokaza da nije tako bilo.
Da ne govorim da su počinioci odmah uhapšeni, pa i ova nesrećnica što je juče položila vozački.

Vi prosto verujete ono što vam odgovara.
Pričati ono što vam ide u korist, hebeš logiku i dokaze...
A to je logika nekontrolisane mase, neki bi rekli "rulje", ne zovem vas tako, koristim to kao metaforu.
Zato se vlast ne sme menjati na ulicama. Ali džaba je gluvom pevati i pred slepim igrati.

Vi ćete i dalje da pedalate narativ "da vas Vučić gazi po ulicama".

Gotovo je Perkane, ovako je bilo i sa Slobom. On nema nikoga u okruženju da mu to i kaže.

Sve je manje više kao preslikano. Ovo kad krene nema zaustavljanja.

Jedino da krene da pravi konc. logore po Srbiji za neradikale.

Bio neki deda veceras kao Perkan u Zarkovu, poceo da prica kako su nas Britanci podplatili, kako smo placenici, koliko cemo jos Jasenovaca da napravimo, slatko sam ga oterao sa protesta kuci da gleda pink.

P.S. Druze Perkane, koja opozicija? Tebi su i studenti opozicija? Idi sto bi rekao tvoj idol, umij se 'ladnom vodom.

Vrh