Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Nisu oni plemeniti, nego su pametni... ne rade stvari od kojih bi imali štete... bar ne u ovom trenutku.

Буквално све што раде од 2020. су ствари од којих имају штете, више не знате ни где бијете

Дај изборе у ствари не изборе чекај то су Хрвати Амери их плаћају градимо куле са Америма они нас подржавају ето вам га на немојте Руси да ускраћујете гас чекајте јао ево санкције дај стани немој сад какви протести то ће кобре да разбуцају зашто се љутите ја сам ту за дискусију какву дискусију нема дискусије гази то ја сам увек против насиља чекај ево референдум нећемо референдум СНС никад јачи морамо да правимо нови покрет нема леба од СНС-а итд. итд.

@prostorni planer
Dobro došao nazad, lepo što si se vratio. 😀
giphy.gif

@Perkan Kako je Rumunija to odradila isto tako. Pa nisu oni bolji od nas. Ne postoji nijedan savrsen zlocin. Sigurno ce se neko provuci, ali bar velika vecina da odgovara. Svim politicarima koji su se ogresili odrediti lustraciju formirati nezavisnu komisiju koja ce to ocenjivati i zabraniti osobama dalji politicki angazman. Sve se moze kad se hoce. Sta je tvoje resenje da ih pustimo ovako do potpunog unistenja drzave. Potrebno nam je ozdravljenje sistema, ja ne znam da li si ti realan, ako mislis da bilo sta u ovoj drzavi funcionise kako treba? Bukvalno bilo sta. Neophodan je ozbiljan reset ili srljamo u potpunu propast.

Ne verujem da ova država ima dovoljan ljudi koji bi mogao zameniti sve SNS sudije, tužioce, policajce itd. Biće ili promena dresa ili anarhija.

Biće u nekoj meri, ali to je ok. Mislim mnogo država tako funkcioniše. Nigde nisu svi hoomogeno za jednu te istu vlast.

Dobro, sem u Severnoj Koreji na koji Slobisti u Srbiji otkidaju... Mada i u toj SK mnogi znaju za drukčije i bolje i čak ni tamo nisu svi iskreno za Kim gamad.

Slobistima bi tikve eksplodirale kad bi shvatili da ne postoji država na kugli... pardon ploči Zemaljskoj gde svi glasaju, misle i rade identično.

Никако не смемо да изгубимо ове судије и тужиоце! Не бисмо могли онда да нађемо нова лица да не раде свој посао

Recimo, da li bi lustrirali reditelja i glumce što povraćaju po srpskoj zastavi?
Ili onog Gluhonjića za sve antisrpske izjave?
Iii Samardžića za lajk na izjavu da su Srbi genetski otpad Evrope?

Recimo, da li bi lustrirali reditelja i glumce što povraćaju po srpskoj zastavi?
Ili onog Gluhonjića za sve antisrpske izjave?
Iii Samardžića za lajk na izjavu da su Srbi genetski otpad Evrope?
Ne bih. Samo za štetu dok su na vlasti.

A to sa zastavom osećam da je žešći spin iz dupeta izvučen. A i nebitno, dozvoljeno je povraćati po zastavi unutar predstave. To nije stvarno, to je fikcija.

Jedno je misljenje, drugo steta po narod. Njima su njihove izjave vec dale posledicu da ih niko nece. Red je i ostali da snose posledice za svoje postupke. A to povracanje po zastavi, pa hoce li neko nauciti sta je umetnost i fikcija zarad nekog umetnickog cina i dela. Vise mi ne postuje drzavu neko ko namesta tendere i krade nase pare od glumca koji povraca po zastavi (mada ne znam ninda li je to istina) zarad odigravanja scene iz scenarija. Puno je laznih patriota kojima subruke u nasim dzepovima dok vicu zivela Srbija

Vrh