Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Evo gledam ovaj Sarovicev lajv, za sad je jedva trecina iz Jagodine.
Gledao sam ga i Ja. Dolazili su ljudi svojom voljom i clanovi stranke. Ostali koliko sam primetio nisu primoravani, a i nije bilo nesto ljudi. Generalno nisu ni morali da dovode ljude jer je to vec jug.

Било је доста доведених из Бг, из Ниша кажу три воза. Налетео Шаровић и на лика из Заветника а смешна ситуација је била кад је налетео на своје бивше Радикале. Доста је било радника комуналних предузећа, један из Крушевца каже дошли смо са три камиона.

Па да, и президент на Босилеград, чувени брејк денсер је Бугарин.

Treće ljudi se bore protiv bezzakonja, gazenja ustava, masovne pljačke i na kraju izdaje - a vi pretite građanskim ratom lol
... tako što na nezakonit način smenjuju legalnu na izborima izabranu vlast i pokušavaju na vlast da dovedu one koji u okviru zakonski definisane procedure ni pod tačkom razno ne bi mogli da budu vlast... logika ti je malo tanašna ovde, da ne kažem da ne postoji.

Nisam ja protiv da se na čistac isteraju sva g...na ovog režima, ali sam protiv načina na koji se to radi.
Zašto?

Zato što će gomila korisnih bu**** na vlast dovesti pobornike ideologije koja se otvoreno satanski ceri građanima u lice putem ove pozorišne predstave:

1737752255726.png

GLUMICA POVRAĆA PO ZASTAVI SRBIJE: Skandal na Pravnom fakultetu (VIDEO)​

NA Pravnom fakultetu u Beogradu, FPN-u i FON-u, studentima u blokadi se pušta predstava "Zoran Đinđić", reditelja Olivera Frljića, u kojoj se na skaradan način ismevaju Vojska Srbije i Srpska Pravoslavna Crkva.​

Pored povraćanja po zastavi, prisutne su opskurne scene ljubljenja sveštenika i vojnika, promovisanje LGBT "vrednosti" i tako dalje.

Ni vi ni ovi na ulicama svesni niste šta prizivate!

Kao što niste svesni da ste se nameračili na političkog Đokovića koji svoj tenis igra na pet setova i protiv kojeg si izgubio onog trenutka kada si pomislio da si ga dobio.
Cela ova zavrzlama na opozicionoj strani zasniva se na implicitnoj pretpostavci da će "ovaj" brzo da padne. Treba samo ljuljati nekoliko dana, ili sedmica najviše, sistem i sve će se srušiti. Ali nikome od vas nije palo na pamet da se zapitate: a šta ako se "ovaj" ne preda? Šta onda?

Srećno sa protestima, pitaću vas kad se ovo razvuče na dva meseca, kad ovaj "Đoković" odbije da se preda i igra i dalje, dok kod građana nervoza počne da ključa što sve u državi stoji, a deca bauljaju okolo bez škole niti mogućnosti da se gradivo nadoknade.

Protesti će početi da se osipaju, a opozicija neće imati drugog izbora osim da, ili digne ruke ili eskalira na fizičko nasilje, provaljivanje u institucije, napade na ljude itd.
A to je već građanski rat!

Najveca zlatna medalja je omladina Srbije, ja sam o.d.u.s.e.v.lj.e.n.
Mnogo duhovitih, originalnih transparenata, ne mogu ni da se setim svih, pokazuju veliku zrelost i normalnost.
Vec su svi digli ruke od njih, upali smo u depresiju, mislili da je Srbija ono sto nam serviraju preko Pinka i Hepija, a onda se desi ovo.
Ovi protesti su na nivou 96/97, ako ne i bolji, svaka cast.
Takodje ovi manji gradici po Srbiji, a i veci, respect.

Ovo je prvi put da sam iskoristio ignore opciju...

Mozda admin da razmisli da (ako vec nije) opcija ignore znaci i da taj koji je ignorovan ne vidi postove onog ko je ignorovao

Ovo je prvi put da sam iskoristio ignore opciju...
Vidiš razliku između mene i tebe...
Ja čitam tvoje postove, bez obzira koliko se sa njima ne slažem.
Nije teško sve to procesirati u glavi, spika ti je manje više standardna za većinu ovde.

A ti, kad ti se nešto ne sviđa, ti stavljaš na ignore.... želiš da ne vidiš, ne čuješ...
Ti sebi stvaraš alternativnu stvarnost gde do tebe dolaze samo one informacije koje ti se sviđaju.

Kad to radiš dovoljno dugo, onda počneš da veruješ u nešto što u realnosti ne postoji.
Ne valja ti posao...

EDIT: sad shvatih da sam na ignore, dakle džaba pišem... ali poučno je za ostale.

Evo, da malo razvodnimo jednoumlje koje ovde vlada, čisto da vam pokažem da ima naroda u Srbiji kojem smeta šta se dešava... tako da sačekajte malo sa tim "gotov je", rano je triumf, mnooogo rano.... ovo nije ni kraj ni početak kraja.... ovo je kraj početka:

1737754196590.png

1737754229951.png

Sorry to spoil the party, but it is what it is.
I ne, nisu ovo samo krezubi i ucenjeni, dovedeni busevima da izigravaju scenografiju Vučiću, ima ovde mnogo verujućeg naroda.
I ako je neko dobio poriv da ovo iskomentariše da je ovo ništa u poređenju sa današnjim protestima u Srbiji - samo strpljenja, ovo je samo početak.

Poslednja izmena:
I ne, nisu ovo samo krezubi i ucenjeni, dovedeni busevima da izigravaju scenografiju Vučiću, ima ovde mnogo verujućeg naroda.
Ovde se slazem, to je verujuci narod. Da bi sekta postojala neophodno je da postoji guru i verujuci narod.

Vrh