Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 50.857
Perkan se amerikanizvao.Koliko ste out of touch sa realnošću
Perkan se amerikanizvao.Koliko ste out of touch sa realnošću
Ja nisam bas tako siguran da je gotovo.Gotovo je Perkane, ovako je bilo i sa Slobom. On nema nikoga u okruženju da mu to i kaže.
Sve je manje više kao preslikano. Ovo kad krene nema zaustavljanja.
Jedino da krene da pravi konc. logore po Srbiji za neradikale.
Nas je više. Žao mi je. Gotovo je Perkane.Da su htelo da lome kosti, poslali bi navijačku paravojsku da posao uradi kako treba. Ali nisu...
Ne znam.Kako Vučiću pada glava ako pokaže dokumenta?
Imamo svetu vodicu. Prskaćemo ga.Ja nisam bas tako siguran da je gotovo.
Ovo je borba sa samim Sotonom.
Pa za njega je Sloba Isus, a on (Perkan) čeka njegov drugi povratak.Gotovo je Perkane, ovako je bilo i sa Slobom.
Meni se čini da Perkan nema dovoljno godinica da se seća Slobe.Pa za njega je Sloba Isus, a on (Perkan) čeka njegov drugi povratak.
Za Perkana je Sloba sve osim gotov.
Nisu oni plemeniti, nego su pametni... ne rade stvari od kojih bi imali štete... bar ne u ovom trenutku.Kako su plemeniti.
Neću dragi Bendere, to je rezervisano samo za tebe.Sad će Perkan da vas razbuca.
Neću dragi Bendere, to je rezervisano samo za tebe.
Trosi najskuplji wi fi, a platio je i racun za mts u inatPerkane, zar se vi danas ne bahatite po restoranima sa najskupljim viskijima, sta ces ovde?
Sto je jos dublji problem jer Vucicevi glasaci nisu “krezubi” matorci vec i mladi isprani mozgovi koji bi preko politike da ne rade nista ceo zivot.Meni se čini da Perkan nema dovoljno godinica da se seća Slobe.
Vrlo mali broj.Sto je jos dublji problem jer Vucicevi glasaci nisu “krezubi” matorci vec i mladi isprani mozgovi koji bi preko politike da ne rade nista ceo zivot.
... i tu će da vas ukeba... videćeš.Gotovo je Perkane
U Rusiji je siguran. Njihov je.Vucic jednostavno ima neki kriminalni kodeks da nikada ne da svoje. Npr da je uhapsio Gasica posle helikoptera, Drobnjaka zbog Stanike, Djilasa zbog 612 miliona, Vesica i Tomu zbog nastresice, vladao bi jos 10 godina, ovako je sam izabrao da ne dam ovog, ne dam onog, bice kao Asad ili majski prevrat.Cak mu je lakse da sedne na avion kao idem u Davos i zapali u Rusiju. Jedino mu frka jer tamo mogu da ga otruju . Mozda su mu bolje resenje UAE.
To je mislio i Asad. Otrujes diktatora i zadrzis lovu na racunima. Zasto neko misli da je Rusija casna, meni su Amerika i Rusija dve strane iste imperijalisticke medalje, ne vole nikoga, gledaju samo sebeU Rusiji je siguran. Njihov je.
Na ovo sam mislio. Prvi red.Ne bih rekao da je mali broj. Nisu vecina srecom ali ih ima. Imalo ih je i veceras u Jagodini.
Miru Marković nisu otrovali, a ni Marka.To je mislio i Asad. Otrujes diktatora i zadrzis lovu na racunima. Zasto neko misli da je Rusija casna, meni su Amerika i Rusija dve strane iste imperijalisticke medalje, ne vole nikoga, gledaju samo sebe
Da ali koliko ispitanika, gde. Nije isto 100 ljudi u Beogradu i 100 ljudi na jugu. Eh da je ovako imali bi ogromnu vecinu na izborima ni autobusi im ne bi pomogli. A uostalom i 5% je i dalje relativno velik broj.