Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Neću dragi Bendere, to je rezervisano samo za tebe. 😍
4ghbg7.png

vlast ne trebalo da se menja na ulici
ali kriminalci bi trebalo u corku

i to je za ljude
mislim sta je problem, da nije mozda vucic kriv za nastresnicu, sigurno nije… ali nisam ni ja… mora da je neko

da nisi ti perkane kriv
sta si u horoskopu

Vucic jednostavno ima neki kriminalni kodeks da nikada ne da svoje. Npr da je uhapsio Gasica posle helikoptera, Drobnjaka zbog Stanike, Djilasa zbog 612 miliona, Vesica i Tomu zbog nastresice, vladao bi jos 10 godina, ovako je sam izabrao da ne dam ovog, ne dam onog, bice kao Asad ili majski prevrat.Cak mu je lakse da sedne na avion kao idem u Davos i zapali u Rusiju. Jedino mu frka jer tamo mogu da ga otruju 🤔. Mozda su mu bolje resenje UAE.

Vucic jednostavno ima neki kriminalni kodeks da nikada ne da svoje. Npr da je uhapsio Gasica posle helikoptera, Drobnjaka zbog Stanike, Djilasa zbog 612 miliona, Vesica i Tomu zbog nastresice, vladao bi jos 10 godina, ovako je sam izabrao da ne dam ovog, ne dam onog, bice kao Asad ili majski prevrat.Cak mu je lakse da sedne na avion kao idem u Davos i zapali u Rusiju. Jedino mu frka jer tamo mogu da ga otruju 🤔. Mozda su mu bolje resenje UAE.
U Rusiji je siguran. Njihov je.

Ne bih rekao da je mali broj. Nisu vecina srecom ali ih ima. Imalo ih je i veceras u Jagodini.

Iskreno ne verujem, mnogi na ruskim televizijama govore protiv Vucica u poslednje vreme. Covek se svaki cas sastaje sa Zelenskim

Vrh