Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Molim vas. Zadržite minimum dostojanstva.

Ko bi išao u bilo kakav sukob za Vučića, a kamoli rat? Nula ljudi bukvalno.
Možda bude nešto kao Albanija 1997.

Ako nastane power vacuum idemo pod prinudnu upravu UN ili EU.

Ionako smo dokazali da nismo sposobni da organizujemo državu.

Jašta, naučite ga od malih nogu da je sila i fizički obračun sjajna stvar.

Sutra će nekome sa druge strane da pukne film, pa će da šutne tok malog baksuza u guzu što se tako ponaša.
Njega ćete nazvati Vučićevim kerom, "evo tuku nas i gaze" i ta priča.

Licemeri.
Srljamo u građanski rat i svi aplaudirate.
Kakvo pomračenje uma, da ne poveruješ!
A ne nego ce ljudi i dalje da trpe vase radikalske bahate glavudze u kombinaciji sa najkorumpiranijim sljamom zutih. Bukvalno smo dobili najgore od oba sveta. Trazi se odredjeni nivo odgovornosti, transparentnosti, integriteta i postovanja u vodjenju drzave. I to jednostavno niste u stanju da ispunite inace nista od ovoga nisi bilo. Ako si izabran nije ti dat mandat da jases vec da odgovorno radis svoj posao. Vreme vodja, kraljeva i sumanutih diktatora je proslo.

1000021772.jpg

Sutra će nekome sa druge strane da pukne film, pa će da šutne tok malog baksuza u guzu što se tako ponaša.

Licemeri.
Medju onim lojalistima nema 50 vojno sposobnih, kakav bre rat?

Ma treba samo procesuirati vrh hobotnice, kada skoro svi iz vlade, predsednik, svi iz Rema, iz vrha pravosudja zavrse na optuzenickoj klupi, a mnogi i sa kaznama, to ce biti veliki pomak napred. Cenim da je to stotinak njih.
Lustracija ratnim huskacima, raznim Seseljoidima, takodje.
Unormaljivanje medija, rasformiranje Pinka i Hepija da ne ostanu dugmici, i prikazivanje kriminala u udarnom terminima udaljice dosta glasaca od SNS-a.
Da li se to odnosi i na autonomaše i autošoviniste?

Sraman je način kako pseudoelita sa Dorćola vaspitava svoj podmladak.
1945. Slugama fasizma desavale su se gore stvari. I to ne od Dorcolaca nego bas od dinarskog elenenta koji je danas uglavnom za radikale.

Radikali moraju da pocnu da se plase. Jer, ocigledno se ne plase cim i dalje pokusacaju da ubijaju ljude kolima.

Da li se to odnosi i na autonomaše i autošoviniste?
Da za one koji ugrozavaju teritorijalni integritet Srbije (bez Kosova, jer je Kosovo izgubljeno jos 99, ovo sad je samo mlacenje prazne slame).

Nego, sta ti mislis jel treba suditi SNS-u, tj AV-u i vrhuski, i sta mislis o Pinku i Hepiju ?

Ne treba da zaboravimo da se danas osim protiv Hulje borimo u isto vreme i protiv SAD/EU/Rusije/Kine za koje on radi.

Da za one koji ugrozavaju teritorijalni integritet Srbije (bez Kosova, jer je Kosovo izgubljeno jos 99, ovo sad je samo mlacenje prazne slame).

Nego, sta ti mislis jel treba suditi SNS-u, tj AV-u i vrhuski, i sta mislis o Pinku i Hepiju ?
Dobro, znači zalažeš se za nepoštovanje Ustava...

Za Pink skoro ništa dobro nemam da kažem.
Što se tiče izveštavanja o nekim činjenicama i o svakodnevici to je jedino pristojno ( npr. Crkveni događaji, humanitarne akcije i sl.) ali čim pređu u domen Vučića i SNS onda postaje nemoguće za gledanje.
Da ne pričam o nepostojanju kodeksa oblačenja, a o rijaliti programima nema potrebe trošiti reči.

Generalno, treba ih upristojiti.

Hepi mogu da pohvalim što su ukinuli rijaliti program, najveća zamerka koju imam za Hepi je ponekad neprimereno oblačenje zaposlenih. Mnogo su pristojniji od Pinka.

Ne mislim da treba suditi SNS-u. Nisu svi članovi te stranke korumpirani i odgovorni zbog postupaka pojedinaca.

Dobro, znači zalažeš se za nepoštovanje Ustava...

Za Pink skoro ništa dobro nemam da kažem.
Što se tiče izveštavanja o nekim činjenicama i o svakodnevici to je jedino pristojno ( npr. Crkveni događaji, humanitarne akcije i sl.) ali čim pređu u domen Vučića i SNS onda postaje nemoguće za gledanje.
Da ne pričam o nepostojanju kodeksa oblačenja, a o rijaliti programima nema potrebe trošiti reči.

Generalno, treba ih upristojiti.

Hepi mogu da pohvalim što su ukinuli rijaliti program, najveća zamerka koju imam za Hepi je ponekad neprimereno oblačenje zaposlenih. Mnogo su pristojniji od Pinka.

Ne mislim da treba suditi SNS-u. Nisu svi članovi te stranke korumpirani i odgovorni zbog postupaka pojedinaca.
Vidim da dobro poznajes program Pinka i Hepija, to mi je zabrinjavajuce.
Nego ne rece da li treba suditi AV-u ?

Vidim da dobro poznajes program Pinka i Hepija, to mi je zabrinjavajuce.
Nego ne rece da li treba suditi AV-u ?
Nema potrebe da se brineš.
Ne gledam ni Pink ni Hepi.
Od domaćih programa gledam jedino RTS, i to dokumentarne emisije, i ako imaju neku komediju.

Inače, ako uopšte palim tv najčešće gledam dok. programe i filmove, ako je bitno koji program gledam to je Klasik TV.

Što se Vučića tiče, najiskrenije mu želim da menja vrhušku i strategiju, i da stvori program i ideologiju koju trenutno nemaju ( jer su mešavina različitih političkih struja) ako želi da opstane na političkoj sceni.

Suđenje Vučiću nije zahtev studentskih protesta i blokada koje apsolutno podržavam, pa nema razloga da potežeš tu priču.

Mislim da nije dovlačio ljude u Jagodinu, bar sa strane. Pitao sam baš neke po javnim preduzećima u okolini Jagodine koji moraju da idu na mitinge da li su pozvani u Jagodinu i odgovor je bio negativan.
Ma jok i nije,
spremljena bila 3 autobusa cak iz dimitrovgrada al nesto im slabo isla popuna...

Licemeri.
Cek ovom lojalisti treba odgovoriti na ovaj bedni pokušaj bestidnog radikalskog spina,

Prvo deca drugi razred nisu fizicki napala nikog naravno,
drugo ljudi koji podrzavaju studente su apsolutna većina a vi lojalosti ste manjina..

Treće ljudi se bore protiv bezzakonja, gazenja ustava, masovne pljačke i na kraju izdaje - a vi pretite građanskim ratom lol
Pa da nećeš ti možda da ratuješ za žvalavog?

Ne znam da li si gledao danas slike iz cele Srbije?
G O T O V I . STE

Da.
Ako mislite da je moguće menjati ubeđenja zaposlenih, od toga nema ništa.

Od portala, televizija i novina najpre bi trebalo upristojiti Informer, Pink i B92.
Ok, samo ne trebaju da imaju nacionalnu frekvenciju jer je ne zasluzuju. Pa nek imaju televiziju koju moras antenom da hvatas, slobodno 😀

Pritom kamo sreće da su samo Deformer, V92 i Krepi problem.

Jedna smrdljiva Politika, sada pod šapom SNS uličara i kancera, zvuči kao Severnokorejske novine.

Par naslova iz rubrike Beograd, druge rubrike ni ne gledam a neću vala više ni ovu... "Građani prezadovoljni prevozom" , "Ceo svet zavidi Beogradu na besplatnom prevozu" , "Tramvaji nikad bolji" i slično.

Fuj. Čibe bre, šljamovi naprdni (ovi sada u Politici).

Vrh