Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 47.948
Moguće je da su novinari pogrešno preneli. Ili da su možda napisali onome iza, sivom Puntu, Sanderu a novinari preslikali da je napisano Opelu.
A nakon toga se spremiti za parking na kolovozu u bukvalno svakoj ulici i sokaku u gradu.Upravo tako. Ili stubovi ili ivičnjaci ko u arapskim zemljama. Ozbiljan sam.Ja mislim da treba kao u Italiji svuda staviti debele betonske stubove, ali svuda. Jedini nacin da se sprece ovakva goveda sa prethodne fotografije
ima mesta i za drvored tu...kao u Krunskoj-malo se podigne ivičnjak i posadi.Na svim tim ostrvima treba staviti zardinjere sa nekim zbunjem
Nije mi jasno sta rade ti komunalci, odnosno sta je njihov posao ako nije do svaki dan prodju ovde i za 15 minuta napisu kazne svima. Tako po celom gradu, vrlo bi brzo iskorenili ovu pojavu.jurija gagarina kod ersrbije, ceo dan po trotoarima. iza zgrade je parking sa 400 mesta
Ništa novo, koliko vidim, to je kod Podvožnjaka. Tu možemo videti raznorazne čarolije koje izvode vozači, skrene iz Ruzveltove, uradi polukružno ispred pa se vrati u istu, skretanje levo u kontra smer I slično. Dimitrija Tuc Tuc opravdava naziv pošto se tu tucaju redovno.Pogledajte prilog 171581
Ovde u d. Tucovića imaju kontejneri i uvek neko vozi trotoarom kako bi se parkirao iza njih. E pa neko se sinoc zakucao u te kontejnere i polupao automobile koji su verovatno bili iza tih kontejnera. Valjda se više neće tu parkirati.
da kod podvožnjaka u smeru ka zvezdari. Srećom bilo je tokom noći pa nema nikog na stanici. Koliko pišu vesti dve devojke bile u kolima. Ja kad sam čuo prasak, izašao sam da vidim šta se desilo, pa su ženski glasovi se drali, psovali i slično... Verovatno su letele...Ništa novo, koliko vidim, to je kod Podvožnjaka. Tu možemo videti raznorazne čarolije koje izvode vozači, skrene iz Ruzveltove, uradi polukružno ispred pa se vrati u istu, skretanje levo u kontra smer I slično. Dimitrija Tuc Tuc opravdava naziv pošto se tu tucaju redovno.
Dokle god se ne blokiraju kolovoz i kretanje trotoarom, OK je kamionska prodaja.
Paralelno s ovom temom, na temi Pijace se takođe prethodnih dana i nedelja povela priča o divljim tezgama i buvljacima i kako to rešiti. Ako ne sve njih, bar neke od njih. I baš ovih dana povremeno razmišljam o tome kad uđem na forum i vidim naslove tema.
Mora da se nađe rešenje za taj problem, čak i ako ne bude 100% rešenje i ne reši sve, ali makar da malo smanji nered i unapredi stanje. Ali problem je što, o kojem god modelu rešenja da razmišljam, svako traži neki vid kompromisa obeju strana. I prodavaca i države. A tačno znam da niko od njih neće pristati na kompromis, i jedni i drugi će tvrditi pazar i insistirati da bude po njihovom, i imati niz izgovora. I opet se ništa neće rešiti.
Može. Dogovori države i raznih kolektiva se dešavaju non stop u raznim zemljama. Uostalom, i korporacije, kompanije i tajkuni se isto tako dogovaraju sa državom upravo oko toga kako da zaobiđu neki zakon, i to je javna tajna. Recimo, kako da ne plate neki porez, kako da odvale marže, kako da se zaobiđu carinske papazjanije, kako da se izignoriše zagađenje, kako da se dozvoli monopol ili oligopol... Samo se o tome ne priča otvoreno i ne objavljuje u novinama, jer bi jelte škodilo i bogatašima i samoj državi.Ne razumeš, ne može država da se dogovori oko nepoštovanja zakona... Nebitno da li oni to mogu ili ne mogu da sprovedu. Niko nema ovlašćenje da napravi dogovor koji je mimo zakona.