Da, oni su me uputili na SO Čukarica, a ovi iz Čukarice opet na grad tj sekretarijat za saobraćajSekretarijat za saobraćaj odeljenje za stacjonarni sao valjda njima mejl ali teška prica
Da, oni su me uputili na SO Čukarica, a ovi iz Čukarice opet na grad tj sekretarijat za saobraćajSekretarijat za saobraćaj odeljenje za stacjonarni sao valjda njima mejl ali teška prica
Pa isčupaće ih, sam si rekao. XDJa sam predlagao opet stubiće i/ili betonske kugle sa obe strane na tom delu pa su me uputili na SO Čukarica a oni me vratili na Grad Beograd.
Na kraju ništa.
Videću na starom laptopu, mislim da mi je ostao stari odgovor. Ako ne pisaću im opet.Koji lezilebivici ja bi im za to šetanje zvao inspekciju st*** nema opština nista sa tim nego im pisi ponovo i prikaci odgovor opštine
Da, zato sam i predložio bio betonske kugle kao alternativu.Pa isčupaće ih, sam si rekao. XD
Klasicni betonski stubici nisu dovoljni za bahata goveda, tu pomazu samo oni debeli stubovi ili zardinjere. Pogledaj u centru grada sve je vise izvaljenih ili polomljenih stubica jer se krmad vozika u suvovima. Posebna prica su i dostavna vozila koje voze tupavi klipani koje zabole i za stubic i za vozilo jer nije njegovo.A šta predlažete, jel imate neki predlog?
Treba postaviti siljke pri ulasku u kontra stranu autoputa... Kola prelaze u smeru siljaka kada idu kako treba i oni ulegnu u pod, a onaj ko pokusa kontra, nabosce gume u siljke...
Vec vidjeno i funkcionise.
(NBG21, 5. septembar 2023 11:40)