Da nije cuveni 3021 koji svakih sekund i po puhce?Ja na 77 uveče vidjam neke ocajne solarise, a ranije su čini mi se bili bolji. Ima jedan sto ide nešto uveče, strokav, pravi neke čudne zvuke, smrdi unutra, možda je neki iz Karaburme, ako neko zna?
Da nije cuveni 3021 koji svakih sekund i po puhce?Ja na 77 uveče vidjam neke ocajne solarise, a ranije su čini mi se bili bolji. Ima jedan sto ide nešto uveče, strokav, pravi neke čudne zvuke, smrdi unutra, možda je neki iz Karaburme, ako neko zna?
pa mislim da je na onom papiru pisalo 01.07 koliko se ja secam, ali morao bih jos jednom da proverim.Gde su uopšte bile najave da će tender biti raspisan ovih dana? Bilo je samo ono standardno: “Kupićemo nekad nekada nešto…”, ali ja ništa konkretnije nisam čuo.
Pisalo je, ali u našoj državi to ne funkcioniše tako, kao ni za ovu aplikaciju koja je najavljena do kraja juna i eto nemamo je ni dan danaspa mislim da je na onom papiru pisalo 01.07 koliko se ja secam, ali morao bih jos jednom da proverim.
MAZ je dobar? Zaista?Ljudi ne razumeju da ti autobusi jesu dobri ali da privatnika boli ********** da ih odrzava.
Maz 215Često na 511 vidjam zglobne buseve sa čak 5 pari vrata haha Koji su to tačno busevi?
Hvala tiMaz 215
Крш је од како је изашао из Вуловића.Dobro, mozda preterujem, ali ne mislim da su tolike sklopocije bile same po sebi, nego je dosta uticalo neodrzavanje na njihovo st(r)a
Neko veče videh solo bus na 511. Da su najboljeg kvaliteta na svetu, nije normalno da linija tog gabarita ne bude 100% zglobna.![]()
Петиција грађана Сремчице: ХОЋЕМО НОРМАЛНЕ АУТОБУСЕ НА ЛИНИЈИ 511
На основу члана 56. Устава Републике Србије ("Службени гласник РС", бр. 98/06 и 16/22), подржавајући www.peticije.online
Pa kad za bolje i nismo.#950 na 28 sa displejom na 101
![]()