Гага
Professional
Ускоро креће градња гараже код Народне Скупштине, а кад се заврши ова код Пинкија, радиће се, исто у Земуну, у улици Соње Маринковић (испод постојећег парка), гаража са 300 паркинг места. Све је у припремној фази.
Istina, evo čitam da je njena izgradnja počela 2009, a da je završena 2015.Baba Višnjina je otvorena posle Pionirskog parka.
I to je tako...
"Uskoro" je počelo pre 9 godina: https://www.beograd.rs/lat/do-kraja-godine-pocetak-izgradnje-cetiri-nove-podzemne-garaze/Ускоро креће градња гараже код Народне Скупштине, а кад се заврши ова код Пинкија, радиће се, исто у Земуну, у улици Соње Маринковић (испод постојећег парка), гаража са 300 паркинг места. Све је у припремној фази.
Istina, evo čitam da je njena izgradnja počela 2009, a da je završena 2015.
6 godina za izgradnju jedne garaže.
@astrodule, није се одустало, прочитај моју поруку изнад тј. на почетку ове стране.Ova vlast je najavila minimum 10 garaža. Iskreno me najviše boli što se odustalo od one kod Dunava, kod okretnice 88-ice.
2012. Vojvode DobrnjcaAko me sećanje ne vara, poslednja otvorena garaža pre one u sklopu Kliničkog centra je bila garaža Pionirski park koja je otvorena 2005. godine. Dakle, Beograd je punih 17 godina čekao da dobije sledeću javnu garažu. Ovo je tako malo i nedovoljno da je to strašno... Ako uporedimo garaže koje su izgrađene po npr. Pragu ili čak Ljubljani i uporedimo sa Beogradom, onda je slika još mračnija...
Masarikova zna da bude često dosta prazna u špicu, kao i ona kod skupštine grada (pionirski park), kad me je god nužda terala da idem kolima u grad tokom špica u Masarikovoj, Zelenom Vencu i na Obilićevom vencu sam uvek nalazio mesto.Jedina javna garaza u kojoj je uvek bilo slobodno parking mesto, u koje god doba dana da sam dosao, je ona u Baba Visnjinoj. U Masarikovu u spicu ne idem nikad,