Pa poenta je da plato ne bude iskorišćen za parking, već da mu bude vraćena prvobitna namena - plato.pa umesto ove garaze bolje i jeftinije bi bilo da su ostavili plato kao parking i stavili jednu montaznu i ukrasili je panelima, majko moja na sta mi bacamo pare. ovde ce na kraju biti manje parking mesta nego sto moze biti
po meni je ceo projekat promasen, moglo je to mnogo bolje a i dublje.Тек сад контам да гаража неће ићи скроз до Немањине, а не видим разлог зашто. Гледајући ове аутомобиле са слике реко бих да се ту изгубило пар десетина паркинг места.
sve se moze kad se hoce, pa cak i kula beograd na peskovitom tlu.Verovatno zbog peskovitog tla nije moglo dublje.
Не пратиш на часу, планирана је била подземна гаража у два нивоа са близу 300 паркинг места, али због подземних вода морало се одустати. Још на почетку је ово објављено на форуму.po meni je ceo projekat promasen, moglo je to mnogo bolje a i dublje.
@Астродуле и ти не пратиш на часу, градиће се гаража у Земуну испод парка код окретнице 88,82,611,... о томе сам већ писао и поставио вест на теми о паркинзима, гаражама,...Aj recimo da je skupo (ekonomski manje isplativo) da se kopa dublje.
Onda je rešenje ovakva garaža ispod svakog većeg parka. I dalje ne mogu da prežalim što se odustalo od gradnje garaže kod okretnice 88.
Praktično i ispod Magistarskog i Velikog trga se isto može napraviti garaža.
Možda grešim, ali po armaturi koja viri i gredama koje spajaju stubove, a vire još više ka Nemanjinoj, rekao bih da će se nastaviti, samo rade u fazama, verovatno zbog koordinacije i rasporeda na gradilištu.Тек сад контам да гаража неће ићи скроз до Немањине, а не видим разлог зашто. Гледајући ове аутомобиле са слике реко бих да се ту изгубило пар десетина паркинг места.