dragan
Professional
Koji je to "stari plan"?! . . gde može da se vidi?Da podsetim da ti stari planovi na koje se pozivamo kada je izmeštanje Zoo vrta u pitanju, ne predviđaju park već stanogradnju.
Poslednja izmena:
Koji je to "stari plan"?! . . gde može da se vidi?Da podsetim da ti stari planovi na koje se pozivamo kada je izmeštanje Zoo vrta u pitanju, ne predviđaju park već stanogradnju.
Ako misliš na parcele 1 i 38 pored teniskih terena one se vode kao "gradjevinsko zemljište" u katastru, a ima zabeležbu "svojstva kulturnog dobra".
Pogledajte prilog 154551
Vidim da će izgleda da grade do kule Nebojša.. . Imaš li predstavu kako će to izgledati . .
Rekao si ispod al moze iznad pa nije utvrdjenje na celoj povrsini mani me,ovde se ne misli da budu zivotinje u kavezima safari je nesto drugoIzvinite, al ne može tu. Neposredno ispod lokacije koju ste naveli je rimsko vojno utvrđenje - Castrum Octavum.
Dosta je vala uništavanja spomeničkog nasleđa zarad maltretiranja životinja u zarobljeništvu i ljudske hipokrizije da moraju da vide divlju životinju u kavezu....
Tu ce da ide most,drugo i ada huja i ada ciganlija su podvodne,bilo gde u ravnici oko BG da naprave bice zivotinje ugrozene poplavom,nece se priroda unistiti safari park bas oplemenjuje prirodu.Можда ипак ту природу ту оставити каква јесте, а да средимо оно ругло после Панчевца, и ту има простора за сафари али и за контролисане услове. Тамо изнад Вишњичке бање је ипак природа, морамо и њу поштовати.
Poštovanje za poznavanje problematike Oktavuma! Jedino te zgrade u blizini su hipotetičke.Rekao si ispod al moze iznad pa nije utvrdjenje na celoj povrsini mani me,ovde se ne misli da budu zivotinje u kavezima safari je nesto drugo
Utvrđenje je bilo pravougaonog oblika dimenzija 180 x 100 metara, u blizini su bile i zgrade za stanovanje, a zapadno od utvrđenja i nekropola.
Znaci ima mesta i za zoo park moze sve u uredjenoj zemlji,a mi to jos nismo.
Safari park - Wikipedia
en.wikipedia.org