Феанор
Пробај да схватиш да ниси толико значајан да би се неко тобом оптерећивао.
Naravno da nisam znacajan, pogotovu sto sma ovde kao ljubitelj a ne strucnjak...
Ali opet nekako, kad god napisem nesto sto se ne slaze sa tvojim stavom ti si tu da me beznacajnog ocenis i ispravis...
Pritom, na moje komentare, da uglavnom moje, obicno imas predubedjenje i ne citas ih do kraja i sa smislom... Vec imas potrebu da nekog opljujes nazoves bezobraznim, fasistom, neobrazovanim...
Као особа која живи на периферији одакле ми до било чега треба лепо исцимавање, које ми никада није било проблем, на сваку реакцију људи из ширег центра да "неће тамо да се цимају" аутоматски ми скаче притисак. То је чист и сирови безобразлук и ништа више.
Ja sam mislio da je tvoj stav da se grad ne treba siriti vec da treba iskoristiti prazne potencijale i da si za smanjivanje grada... Mozda se varam... Ziveo sam ja u Zelezniku par godina i zamisli i tada mi je stav bio da ZOO vrt bude negde prema cemu gravitira ceo grad... Nije ni bitno VRO, vec da vrt bude gradski a ne prigradski projekat... Kad sam naveo da zivim blizu VRO to sam naveo ne da bi me ti napao da sam lenstina koja nece da se iscimava vec da ne stoji stav vecine Zemunaca koji se protive izgradnji zarad neke zastite ostrva... Razumes? Izneo sam stav suprotan vecini lokalpatriota i samo kao takav sam hteo da ga iznesem...
To sto ti ne umes kulturno da diskutujes sa neistomisljenicima to je samo tvoj problem, tako da se necu osvrtati na "cist sirovi bezobrazluk"...
Ада за зоо врт је промашај само из разлога што се никада све не нагурава на једну једину локацију (купалиште, вежбалиште, кајак, марина, бициклизам, аквапарк, па и зоо....) Да није мало превише а? А остали делови града?
Kupaliste, hmm ima ih na drugom mestu u vidu bazena, lida... Vezbalista ima po celom gradu... Marina takodje... Biciklistickih staza isto... Akva park ne postoji... A vidi kako se ja to zalazem da se ne iscimavam, da ne zivim mozda i na padini?
Kazem opet ne mora ni Ada, ali se zalazem opet da ZOO bude gradski a ne prigradski... Na lokaciji kod blata ZOO je predvijden pored industrijske zone i to bas tamo gde se ti zalazes da se grad ne siri... Mislim da bi premestanje na tu obalu bio promasaj iz ekonomskog i turistickog smisla, a ne jer me mrzi da se cimam... U danasnji ZOO odem cesto kad je lepo vreme, a u ZOO na blatu bih otisao jednom i nikad vise...