Bulbulderac17
Advanced
Ja sam u šoku. Šta su napravili od ovog mesta, da ne kažem planine...
Pa dokle više da je vlogiraju? Postoji već par godina, nije više tako hit za Youtube kao prvih par meseci.... Sad su hit novi hoteli i njihovi lobby, wellnessi, bazeni...Нешто мало слика и влогова са те гондоле?
U celom ovom haosu gore mene interesuje kako je organizovano grejanje svih ovih zgradurina. Ako svaka ima svoju kotlarnicu, i ne postoji centralna kotlarnica (i to na gas, a pretpostavljam da ne postoji, jer za to ipak treba malo urbanističkog planiranja) - pa tamo će uskoro biti smog kao u bilo kom drugom gradu.
Lako je sad kad su kazne smanjene.Неко рече да је на Златибору почела наплата казни за паркирања на зеленим површинама и на местима где то није дозвољено . Ево 2 сликице од викенда . Срамота ! У самом центру,недалеко од цркве. Саобраћајна полиција стоји поред ,не реагује ,Комунална полиција пролази не реагује, докле више???
Pogledajte prilog 136331Pogledajte prilog 136332
Неко рече да је на Златибору почела наплата казни за паркирања на зеленим површинама и на местима где то није дозвољено . Ево 2 сликице од викенда . Срамота ! У самом центру,недалеко од цркве. Саобраћајна полиција стоји поред ,не реагује ,Комунална полиција пролази не реагује, докле више???
Pogledajte prilog 136331Pogledajte prilog 136332