Kad tamo udarate pločice?Čitava besmislenost se vidi u tome što ne prepoznajemo lepote naše zemlje, i posebno Zlatibora! Kako jedan francuski političar može prvo pogledati rendere i slike Razvojnog programa i onda ovako komentarisati, a na tom Ženevskom jezeru je rođen! Strašno je koliko omalovažavamo sami sebe...lepo je rečeno "Ribničko jezero i Zlatibor imaju čak i veći potencijal od nekih poznatih evropskih destinacija, uključujući i Ženevsko jezero!"
Za te do 40-50eur mislim da stvarno ne bi imao. Jedino da sam čistiš i menjaš posteljinu za gostima. Usluge toga su baš skočile u turističkim mestima Zlatibor, Kopaonik, pa i gradovima.Za naredni vikend, na Zlatiboru je slobodno 1441 smeštaja, od cega je u ceni do 50e/noć 1109 smestaja, a u ceni do 40e/noć 726 smestaja.
I to u samom špicu sezone.
Po ovim cenama i ovoj popunjenosti, da mi neko besplatno ustupi prazan apartman na Zl na 5 godina, upitno je da li bi imao ikakvu zaradu od izdavanja.
Da park i borova sumica kod moneГде ово секу дрвеће ??????? Код Моне ако сам те добро разумео ? Зар ће и ту нешто да се гради на месту шумице и парка ??? Невероватно....
Evo direktnog uticaja stranih agentura iz daleke australije!Ubedljivo naj vredniji resurs Zlatibora je to drvo zlatnog bora. I evo sta rade u samom centru. KATASTROVA!!! Sto se mene tice slobodno ga mozete preimenovati u BETONGRAD na planini. Dozvolili su da interes investitora unakazi opste dobro, a sto je naj tuznije jos uvek postoji dio idiota koji u betonizaciji vide progres.
Labudine pa daj čoveče napiši nešto, neki aerodrom, golf teren, premijum beton ma bilo šta, agenti napadaju sa svih strana sveta a ti ćutiš i ništa ne preduzimaš.
Obrisan je nalog, odleteo je beli labudBio prvi, nije jos legao honorar iz opštine, uz peMziju.
Polako, bice.
Svojevoljno ili je admin resio malo i da administrira trolove!?Obrisan je nalog, odleteo je beli labud