Šta je novo?

Zlatibor

"Zlatiborac" svake godine, u proteklih 15-20 godina dobija nagrade na međunarodnom uglednom takmičenju „Ham and Sausage Quality Competition” koje se održava u Nemačkoj, a za njih bar znamo da su specijalisti i najveći stručnjaci za meso i kobasice (razume se pored nas lala haha)! "Zlatiborac" je u najjačoj svetskoj konkurenciji do sada dobio 19 zlatnih medalja i po jednu srebrnu i bronzanu. Toliko o tome!


Što se tiče zaprljanog platoa, ovi na lokalu to rade van sezona jer se radi posebnim hemijskim abrazivnim sredstvima (a tu ima puno dece!), inače bi morali da zatvaraju delove platoa za šetnju pa bi pravilo haos.
Nisu razmišljali, tu je trebalo izabrati neki kamen tamnije boje, kao u Knez Mihajlovoj, jer je turistički promet i broj turista najveći u zemlji (čitaj ogroman!) 🚀🚀 i brzo se zaprlja.
"Zlatiborac" svake godine, u proteklih 15-20 godina dobija nagrade na međunarodnom uglednom takmičenju „Ham and Sausage Quality Competition” koje se održava u Nemačkoj, a za njih bar znamo da su specijalisti i najveći stručnjaci za meso i kobasice (razume se pored nas lala haha)! "Zlatiborac" je u najjačoj svetskoj konkurenciji do sada dobio 19 zlatnih medalja i po jednu srebrnu i bronzanu. Toliko o tome!


Što se tiče zaprljanog platoa, ovi na lokalu to rade van sezona jer se radi posebnim hemijskim abrazivnim sredstvima (a tu ima puno dece!), inače bi morali da zatvaraju delove platoa za šetnju pa bi pravilo haos.
Nisu razmišljali, tu je trebalo izabrati neki kamen tamnije boje, kao u Knez Mihajlovoj, jer je turistički promet i broj turista najveći u zemlji (čitaj ogroman!) 🚀🚀 i brzo se zaprlja.
Ja bih voleo da mi kažeš, gde se nalazi klanica firme Zlatiborac. Svo meso koje se prerađuje, kao i većina u mom kraju su, na žalost iz uvoza.
Par ovdašnjih firmi ima meso iz sopstvene klanice. Da ne bude zabune. Ja ne kažem da proizodi iz Zlatiborca nisu ok, već da je meso iz uvoza.
 
Dešavanja i informacije...
 
Vrh