Orfanelin
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.11.2015.
- Pohvaljen
- 1.638
Ти пишеш будалаштине нон стоп.A šta to ja pišem što nema veze sa realnošću, ništa nije izmišljeno već prenosim informacije iz Razvojnog Projekta koji je odobren. Ti se šlihtaš ovima što pljuju Zlatibor, ali to je već tvoj problem.
Niko ovde nije rekao da ćemo biti Sent Moric, već da nas novi Razvojni Projekat vodi ka tome, ali dokle ćemo dogurati konačno zavisi od nas samih, a ne od BGD propalih investitora i rentijera koji prodaju nekvalitetne i nefunkcionalne stanove za velike pare, i sad se čude što im tržište stalo,...pa im kriv Zlatibor i izmišljaju svakodnevne laži, što učestvuje sa 120-150 miliona evra godišnje u prodaji apartmana i brojevi rastu. I ti se takvim lažovima šlihtaš...pih!
Почев од ауто-пута, преко аеродрома па све до масовне изградње хотела од 5 звездица. Ништа од тога неће бити тако како ти представљаш.
Да направиш 50 километара да би купио домаће месо уместо аргентинско које си купио на Златибору за 3200 динара. Плус ћеш да уштедиш 500 динара које ћеш да даш на гориво, тако да је све што ћеш да изгубиш сат времена ћивота зарад боље, квалитетније и укусније хране.DA napravim 50km da bi uštedeo 500din....ok...izvini. Da odem do Mađarske ili Bosne i kupim Grand kafu jeftiniju nego kod nas ?
Pa u Bgd....u Ulici gladnih je 400 din pljeska 200gr...Glovo ti donese.
Ljudima odgovara ? Pa zašto onda svi imaju ruzne komentare ? Nemaju ljudi gde drugde da idu..u tome je problem ....sta da rade drugo da rade..
Ne odgovori mi gde je kanalizacija ?
За ову другу понуду не мораш да идеш нигде, људи живе на Златибору.
Тај лик на жици са Торника није имао имао ниједну реалну примедбу, све што је рекао било је супер, али и даље је кукао. Дела показују много више од речи. Па ето и тебе који кукаш из свег гласа тренутно на Златибору. Ако ти се не допада, узми продај то што имаш и иди тамо где ти се допада. Златибор се неће променити на боље због тога што ти пишеш и мислиш негативно. Не знам шта је проблем са канализацијом, сви које ја знам имају канализацију.