Šta je novo?

Zlatibor

A šta to ja pišem što nema veze sa realnošću, ništa nije izmišljeno već prenosim informacije iz Razvojnog Projekta koji je odobren. Ti se šlihtaš ovima što pljuju Zlatibor, ali to je već tvoj problem.

Niko ovde nije rekao da ćemo biti Sent Moric, već da nas novi Razvojni Projekat vodi ka tome, ali dokle ćemo dogurati konačno zavisi od nas samih, a ne od BGD propalih investitora i rentijera koji prodaju nekvalitetne i nefunkcionalne stanove za velike pare, i sad se čude što im tržište stalo,...pa im kriv Zlatibor i izmišljaju svakodnevne laži, što učestvuje sa 120-150 miliona evra godišnje u prodaji apartmana i brojevi rastu. I ti se takvim lažovima šlihtaš...pih!
Ти пишеш будалаштине нон стоп.
Почев од ауто-пута, преко аеродрома па све до масовне изградње хотела од 5 звездица. Ништа од тога неће бити тако како ти представљаш.

DA napravim 50km da bi uštedeo 500din....ok...izvini. Da odem do Mađarske ili Bosne i kupim Grand kafu jeftiniju nego kod nas ?
Pa u Bgd....u Ulici gladnih je 400 din pljeska 200gr...Glovo ti donese.
Ljudima odgovara ? Pa zašto onda svi imaju ruzne komentare ? Nemaju ljudi gde drugde da idu..u tome je problem ....sta da rade drugo da rade..
Ne odgovori mi gde je kanalizacija ?
Да направиш 50 километара да би купио домаће месо уместо аргентинско које си купио на Златибору за 3200 динара. Плус ћеш да уштедиш 500 динара које ћеш да даш на гориво, тако да је све што ћеш да изгубиш сат времена ћивота зарад боље, квалитетније и укусније хране.
За ову другу понуду не мораш да идеш нигде, људи живе на Златибору.
Тај лик на жици са Торника није имао имао ниједну реалну примедбу, све што је рекао било је супер, али и даље је кукао. Дела показују много више од речи. Па ето и тебе који кукаш из свег гласа тренутно на Златибору. Ако ти се не допада, узми продај то што имаш и иди тамо где ти се допада. Златибор се неће променити на боље због тога што ти пишеш и мислиш негативно. Не знам шта је проблем са канализацијом, сви које ја знам имају канализацију.

ш 50 километара да би купио домаће месо уместо аргентинско које си купио на Златибору за 3200 динара. Плус ћеш да уштедиш 500 динара које ћеш да даш на гориво, тако да је све што ћеш да изгубиш сат времена ћивота зарад боље, квалитетније и укусније хране.
Тај лик на жици са Торника није имао имао ниједну реалну примедбу, све што је рекао било је супер, али и даље је кукао.
Za kvalitetnu hranu se slažem.
A takvih likova ima baš svuda.

Почев од ауто-пута, преко аеродрома па све до масовне изградње хотела од 5 звездица. Ништа од тога неће бити тако како ти представљаш.

Да направиш 50 километара да би купио домаће месо уместо аргентинско које си купио на Златибору за 3200 динара. Плус ћеш да уштедиш 500 динара које ћеш да даш на гориво, тако да је све што ћеш да изгубиш сат времена ћивота зарад боље, квалитетније и укусније хране.
Тај лик на жици са Торника није имао имао ниједну реалну примедбу, све што је рекао било је супер, али и даље је кукао. Дела показују много више од речи. Па ето и тебе који кукаш из свег гласа тренутно на Златибору. Ако ти се не допада, узми продај то што имаш и иди тамо где ти се допада. Златибор се неће променити на боље због тога што ти пишеш и мислиш негативно. Не знам шта је проблем са канализацијом, сви које ја знам имају канализацију.
Ti si taj ko se šlihta beograđanima pa sam i prihvataš i pod uticajem si njihovim budalaština i omalovažavanja svega na Zlatiboru. Ja sam pričao o 10-ak hotela sa 5* i nekih 30-50 hotela sa 4*. Danas i manja mesta na alpima imaju po 100-ak hotela, manjih ili većih razume se.
I naravno ako se nastavi razvoj zemlje, odnosno ako se ne dese neki baš baš teški lomovi, da će doći i autoput do Zlatibora, koji treba da nastavi ka Bosni, i naravno da se sređuje aerodrom Ponikve, i naravno da je raspisan konkurs-tender za lokalni aerodrom na samom Zlatiboru, i naravno da su već skinuli jedan dobri deo prevoja na njemu što može i da se vidi

Sve su to dostupne informacije i u medijima koje su ovde deljene

Ti si taj ko se šlihta beograđanima pa sam i prihvataš i pod uticajem si njihovim budalaština i omalovažavanja svega na Zlatiboru. Ja sam pričao o 10-ak hotela sa 5* i nekih 30-50 hotela sa 4*. Danas i manja mesta na alpima imaju po 100-ak hotela, manjih ili većih razume se.
I naravno ako se nastavi razvoj zemlje, odnosno ako se ne dese neki baš baš teški lomovi, da će doći i autoput do Zlatibora, koji treba da nastavi ka Bosni, i naravno da se sređuje aerodrom Ponikve, i naravno da je raspisan konkurs-tender za lokalni aerodrom na samom Zlatiboru, i naravno da su već skinuli jedan dobri deo prevoja na njemu što može i da se vidi

Sve su to dostupne informacije i u medijima koje su ovde deljene
Све ће да буде како си ти написао, не сумњам. Као и ауто-пут од Пожеге до Златибора до 2027. Тада сам ти рекао да бих био задовољан ако почне да се гради до тада а ти си и тада пенио о секретарицама и осталим будалаштинама.
Аеродром Поникве неће никада бити комерцијални аеродром попут оног у Нишу нпр. Н И К А Д А.
Тај аеродром на Златибору који ће наводно да се прави, неће бити направљен Н И К А Д А. Можда ће да направе неку ливаду где мали спортски авиони могу да слећу.
То што је нешто доступно медијима или подељено овде не значи ништа, као што смо се уверили сваки пут од када знам за себе.

Molim nekog da mi odgovori gde se nalazi taj stočni fond koji snabdeva Zlatiborac....Meni i oni ljudi prodavci na pijaci govore da je sve to iz uvoza. A znam ih ..neke bar 20 godina.
Zlatiborac nema svoju klanicu u svom pogonu u Mačkatu. Svo meso, koje dolazi u njegovim hladnjačama je isključivo iz uvoza.
Mislim da ima klanicu koje se nalazi u Svilajncu.
Ko hoće i može da proveri, uvoz 2023. 17 milki, a u 2024. 23 milki eura. Većina iz Španije.

Све ће да буде како си ти написао, не сумњам. Као и ауто-пут од Пожеге до Златибора до 2027. Тада сам ти рекао да бих био задовољан ако почне да се гради до тада а ти си и тада пенио о секретарицама и осталим будалаштинама.
Аеродром Поникве неће никада бити комерцијални аеродром попут оног у Нишу нпр. Н И К А Д А.
Тај аеродром на Златибору који ће наводно да се прави, неће бити направљен Н И К А Д А. Можда ће да направе неку ливаду где мали спортски авиони могу да слећу.
То што је нешто доступно медијима или подељено овде не значи ништа, као што смо се уверили сваки пут од када знам за себе.
Ali covek ima u svojoj glavi to...

U pravu si za hranu...
Kad nema bolje dobar je i Zlatibor ali necu da se slozim sa ovom katastrofalnom besmislenom gradnjom..bez ikakvog reda.
A kanalizacija mora da ima šaht...ponavljam...reci mi gde ima te šahte na Zlatiboru...Ispred svake zgrade treba da ima otvor za pristip tj.prikljucak ..zar ne ?

Samo jos nesto, ni jedan beogradjanin ne bi usr@o Zlatibor ovako kako su za Zlatiborci (lokalna vlas) naruzili
i osim te gomore u centru, nema se mnogo sta zameriti zlatiboru (Zlatiborac je posebna prica), ja sam na ovoj temi vise kao korektivan faktor za pojedine, sto bi mladi rekli, "delulu" uhlebe

Samo jos nesto, ni jedan beogradjanin ne bi usr@o Zlatibor ovako kako su za Zlatiborci (lokalna vlas) naruzili
i osim te gomore u centru, nema se mnogo sta zameriti zlatiboru (Zlatiborac je posebna prica), ja sam na ovoj temi vise kao korektivan faktor za pojedine, sto bi mladi rekli, "delulu" uhlebe
I ne napisa gde je kanalizacija ?
Vojna tajna ?

Sva sreća pa nisi upućen, tako da malo šta znaš.
Vidim i ovi neki pametnjakovići, a teško im da uzmu da pročitaju par brojeva Zlatiborskih vesti i vide gde je sve rađena fekalna i kišna kanalizacija.

Znači apsolutno nebitni komentari na koje se i ne obraća pažnja. Ako neko želi da pričamo realno šta se radi i sprema, loše i dobre osobine tu sam...ali za BGD propale rentijere i investitore nisam tu :cool:

Obudojevica..Golija..Bregovi...Rujno..
Ko ima fekalnu ? Ko ?
Jel i Aleksandarr u opstini...jedini on te razume...

@Aleksandaarrr Aco ne daj se, hoće BGD neznalice da te uvuku u njihov začaran krug provokacija i lažnih montiranih objava...ali, provaljeni su :cool:

Brate na Beogradskom si forumu i konstantno pljuješ ljude iz Beograda.
Monti Pajton.

Vrh