Šta je novo?

Zlatibor

Za 20- 30 evra apartman...gde god hočeš....jedino pljeskavica 200gr 580 din....bilo letos 480din....kažu inflacija....Ja mislio Bgd najskuplja 200gr 380 din...kod Drvceta....Pinokio...Ulica gladnih....ali pogrešio sam...moraju ovi opstinski sluzbenici da naplate.... ptičurine..

Evo pronasao sam hotel na Bookingu sada se zove BOR, 80eur noć, za jedinicu za dvoje sa detetom.
IMG_9489.png

Zivis u Srbiji i hvališ se cenama od 2..3000 evra 5 noçi..
Pa koliku platu imate vi u opstini ?

Ma to je cena samo za vas BGD investitore i rentijere bogataše kojima se drma tržište, pa bi malo da potkačite Zlatiborce jeftinim cenama, tobož propao biznis...kad ono 50.000 - 100.000 ljudi dnevno za praznike :)
Nije ovo ništa tek se spremaju hoteli sa 4, 5* i skupe brvnare švajcarskog tipa za strance po još većim cenama,...s obzirom da ima i ranije sagrađenih jeftinijih zgrada biće za svakoga...na Zlatibor dolaze i šetaju ravnopravno svi...doprinos borbi protiv klasnih razlika! :cool:

Ma to je cena samo za vas BGD investitore i rentijere bogataše kojima se drma tržište, pa bi malo da potkačite Zlatiborce jeftinim cenama, tobož propao biznis...kad ono 50.000 - 100.000 ljudi dnevno za praznike :)
Nije ovo ništa tek se spremaju hoteli sa 4, 5* i skupe brvnare švajcarskog tipa za strance po još većim cenama,...s obzirom da ima i ranije sagrađenih jeftinijih zgrada biće za svakoga...na Zlatibor dolaze i šetaju ravnopravno svi...doprinos borbi protiv klasnih razlika! :cool:
Ali bukvalno pojma nemaš....dođe vreme da svako može da napise post...a iza sebe ima dedin stan i bicikl ženski

nije on ovde da kaze nesto pametno nego da botuje za Stamatovica dok prima opstinske pare
krvav je to hleb, ni prostitutke ga nece, one prodaju telo ali ne i dusu

Da li ti igde ideš..da li znaš kako izgleda uređeno naselje...putevi..infrastruktura...voda..struja.... Kakva exkluziva bre ...cene sve govore ...
Naravno da znam, zato i napisah da si jednim postom obesmislio priču čoveka koji tvrdi kako postoji klijentela za 100+ € po noćenju

Vrhunskih apartmana za 30-40€ da biraš. Ja plaćam 40€ apartman sa odvojenom spavaćom sobom i garažnim mestom preko puta Mone

Uzeh jutros bas preko puta Mone ..suvu govedinu verovatno iz Argentine..3200 din kg ...i malo mladog kajmaka. Odvoji se iz tog "kajmaka" i voda i margarin i sir... Kvalitet za zatvor...
Sramota koliko je to sve postalo nekvalitetno...a skupo

Botovi se unezverili, pa ko će vam normalan više verovati, tobož svaki dan ste na Zlatiboru, i svaki dan nađete na neko argentinsko meso, jeftine apartmane, žohare i ko zna šta još...izgleda vam se to sve dešava po Beogradu, pa malo trolujete dok je tržište BGD-a maksimalno usporilo...hehe udružili se sa više naloga i samo spamuju, ali provaljeni ste pa otprilike svi do jednog...mislim da vam ovde više niko ne veruje!

Za sve druge koji prate stanje je redovno, Zlatibor pun, ljudi uživaju...jedino što se čeka sneg kako bi ljudi nastavili sa skijanjem.
Nisam verovao da toliko ljudi dolazi na skijanje

Poslednja izmena:
Vrh