Evo za ove što su im apartmani jeftiniDobro prijateljima uglavnom ide malo niža cena
Slabu, vec se zalio na ovoj temi da je u teskoj materijalnoj situaciji.Zivis u Srbiji i hvališ se cenama od 2..3000 evra 5 noçi..
Pa koliku platu imate vi u opstini ?
Ovime si obesmislio prethodnih 20 postova o Zlatiboru kao ekskluzivnoj turističkoj lokacijiDođose mi prijatelji...jutros....5 dana 125 evra..dva kreveta i bračni... Nije loše
Da li ti igde ideš..da li znaš kako izgleda uređeno naselje...putevi..infrastruktura...voda..struja.... Kakva exkluziva bre ...cene sve govore ...Ovime si obesmislio prethodnih 20 postova o Zlatiboru kao ekskluzivnoj turističkoj lokaciji
Ali bukvalno pojma nemaš....dođe vreme da svako može da napise post...a iza sebe ima dedin stan i bicikl ženskiMa to je cena samo za vas BGD investitore i rentijere bogataše kojima se drma tržište, pa bi malo da potkačite Zlatiborce jeftinim cenama, tobož propao biznis...kad ono 50.000 - 100.000 ljudi dnevno za praznike
Nije ovo ništa tek se spremaju hoteli sa 4, 5* i skupe brvnare švajcarskog tipa za strance po još većim cenama,...s obzirom da ima i ranije sagrađenih jeftinijih zgrada biće za svakoga...na Zlatibor dolaze i šetaju ravnopravno svi...doprinos borbi protiv klasnih razlika!
Naravno da znam, zato i napisah da si jednim postom obesmislio priču čoveka koji tvrdi kako postoji klijentela za 100+ € po noćenjuDa li ti igde ideš..da li znaš kako izgleda uređeno naselje...putevi..infrastruktura...voda..struja.... Kakva exkluziva bre ...cene sve govore ...
Ko kaže da je katastrofa ? Jednostavno nije uređeno...nikako..evo pored mene kante..kontejneri za smece prepuni.Колико су скоро сви учесници ове теме ван реалности мени је то фасцинантно.
Колега са Златибора ми је донео јуче кајмак за 1800 динара по килу и сир за 1000 динара по килу. Квалитет врхунски, права домаћа радиност. Исто тако може да се купи врхунско месо домаће производње за далеко мање од 3200 динара по килограму.
Златибор је у задњих 20 дана пун као око, колоне су непрестане и више је туриста било на Златибору него у остатку Србије заједно.
Очигледно људима не смета то што су зграде једна на другој и очигледно им је Златибор десинација на коју иду када хоће да прођу релативно јефтино а да изађу на свеж ваздух.
Четвртог јануара на жици на Торнику седим са неким ликом који телефонира и прича у негативном тону о Златибору. Али као дошао је ту због детета а смештај није био скуп и плус одмах поред смештаја дете може да се санка по цео дан. Он је дошао на Златибор, платио смештај, седео по ресторанима, платио ски пас и скијао цео дан, дете му је уживало на санкању... Али он и даље хејтује Златибор. Вероватно ће наредне године поново да дође.
Буразер и ја смо прошетали од Обудојевице ка Кобиљој глави прошлу недељу, поред нас је прошло минимално 100 клинаца на квадовима, који сваки кошта по 100 еврића да се мало провозају. То су бре бизниси од десетине хиљада евра дневно.
Руса, Македонаца, Босанаца (Бошњака)... има баш доста.
Е сад, неће Златибор постати Сент Мориц, нити ће имати десетине хотела са 500 евра за ноћ, али ситуација је далеко од катастрофалне.
Не кажем да си лажов него да своје негативно мишљење представљаш као аксиом.Ko kaže da je katastrofa ? Jednostavno nije uređeno...nikako..evo pored mene kante..kontejneri za smece prepuni.
Oceš da slikam...Hoceš da slikam i cene kajmaka sira i prsute u Zlatiborac prodavnici.. Nemoj me praviti lazovom..molim te ...
Ps..gde su ta goveda i svinje na Zlatiboru ? Ja malouman nisam...a imam i prijatelje na Zlatiboru koji meso iz uvoza suše i prodaju.
Ovaj priča da se dijaspora hladi od Bgd...pa jel normalan on...nikad veče cene i projekti..
Pravi hvalospeve a prodeš ulicom i nigde nema šafte za kanalizaciju ...
Pa gde je kanalizacija..gde su kisni sahtovi ?
Osnovne stvari ne pistoje..
Pljeskavica 580 dinara ?j??????
U keteringu 220 din je 100gr ćufte
Pa ko je lud ovde....
A šta to ja pišem što nema veze sa realnošću, ništa nije izmišljeno već prenosim informacije iz Razvojnog Projekta koji je odobren. Ti se šlihtaš ovima što pljuju Zlatibor, ali to je već tvoj problem.Колико су скоро сви учесници ове теме ван реалности мени је то фасцинантно.
Колега са Златибора ми је донео јуче кајмак за 1800 динара по килу и сир за 1000 динара по килу. Квалитет врхунски, права домаћа радиност. Исто тако може да се купи врхунско месо домаће производње за далеко мање од 3200 динара по килограму.
Златибор је у задњих 20 дана пун као око, колоне су непрестане и више је туриста било на Златибору него у остатку Србије заједно.
Очигледно људима не смета то што су зграде једна на другој и очигледно им је Златибор десинација на коју иду када хоће да прођу релативно јефтино а да изађу на свеж ваздух.
Четвртог јануара на жици на Торнику седим са неким ликом који телефонира и прича у негативном тону о Златибору. Али као дошао је ту због детета а смештај није био скуп и плус одмах поред смештаја дете може да се санка по цео дан. Он је дошао на Златибор, платио смештај, седео по ресторанима, платио ски пас и скијао цео дан, дете му је уживало на санкању... Али он и даље хејтује Златибор. Вероватно ће наредне године поново да дође.
Буразер и ја смо прошетали од Обудојевице ка Кобиљој глави прошлу недељу, поред нас је прошло минимално 100 клинаца на квадовима, који сваки кошта по 100 еврића да се мало провозају. То су бре бизниси од десетине хиљада евра дневно.
Руса, Македонаца, Босанаца (Бошњака)... има баш доста.
Е сад, неће Златибор постати Сент Мориц, нити ће имати десетине хотела са 500 евра за ноћ, али ситуација је далеко од катастрофалне.
DA napravim 50km da bi uštedeo 500din....ok...izvini. Da odem do Mađarske ili Bosne i kupim Grand kafu jeftiniju nego kod nas ?Не кажем да си лажов него да своје негативно мишљење представљаш као аксиом.
Цене свега су релативна категорија, јер нешто што ти плаћаш 3200 ја плаћам 2000 или обрнуто, све зависи од тога кога познајемо и где купујемо. Ако си на брду, сиђи сутра ујутру до Ужица и купи све што ти треба на пијаци. Ево препоручујем ти газдинство Челиковић. Ако хоћеш да ти дам контакт особе која продаје домаћи сир и кајмак за новац које сам горе навео и то могу да урадим.
Слажем се да не постоји инфраструктура и да је град претрпан бесмисленим и огромним зградама, али очигледно то људима не смета и очигледно им је то ок. Што не значи да ми треба да се боримо да то буде боље. Наравно да ово што Бели Лабуд пише нема много везе са реалношћу али ваљда смо до сада навикли на њега.
Не знам зашто су теби те цене пљескавица превелике па у Ужицу су тек за 10-15% ниже.
Gde je kanalizacija ? Daj mi ulicu i broj ispred kojeg se nalazi poklopac safte...da se uverim da to postoji ?A šta to ja pišem što nema veze sa realnošću, ništa nije izmišljeno već prenosim informacije iz Razvojnog Projekta koji je odobren. Ti se šlihtaš ovima što pljuju Zlatibor, ali to je već tvoj problem.
Niko ovde nije rekao da ćemo biti Sent Moric, već da nas novi Razvojni Projekat vodi ka tome, ali dokle ćemo dogurati konačno zavisi od nas samih, a ne od BGD propalih investitora i rentijera koji prodaju nekvalitetne i nefunkcionalne stanove za velike pare, i sad se čude što im tržište stalo,...pa im kriv Zlatibor i izmišljaju svakodnevne laži, što učestvuje sa 120-150 miliona evra godišnje u prodaji apartmana i brojevi rastu. I ti se takvim lažovima šlihtaš...pih!
Mogao si videti mnoge američke tablice na kolima od preko 100k evra ispred ova dva hotela sa 5* ...tako da to je sve dobar pravac, a takvi su spremni da plate i ne dolaze gde je loša infrastruktura. Mnogo se ovde izmišlja a ne možete u glavi da predstavite sebi kako će sve da izgleda kad se bude završilo! Ne govorimo o sutra, govorimo o putu i dobrom pravcu...