Samo neko ko nikada nije bio u toj zgradi, ili prolazio skoro svaki dan pored nje pre rekonstrukcije može reći da se radi o običnoj krpačini.
Toliko olakih i prozivoljnih ocena, a veći problem je u tome što i kada se neko javi da demantuje ili ispravi izrečeno
dobije etiketu da je SNS bot. Takva je nekako atmosfera stvorena. Ne znam zašto, ali morao sam to da napišem iako mi je AV lično mrzak a njegova politička stranka odbojna.
Elem da se vratim na temu. Reč je o delimičnoj rekonstrukciji, neko je ovde pominjao krov, da bilo bi lepo da je i to odrađeno, mada da je stvarno u toliko lošem stanju i da prokišnjava verujem da bi to bilo na listi prioriteta. Ovako izlgeda zarđalo, ali niko od nas ne može posmatrajući sa Brankovog mosta da da realno stanje.
Vezano za podrum, mrzi me da kopam po postovima, ali znam da se bio javio jedan od članova foruma koji je izjavio da je voda ispumpana i da su ugrađene pumpe. Što je složićete se bolje nego da kao svih ovih godina podrum konstantno pliva u vodi.
Opet ponavljam, zgrada je bila ruina, godine i godine nemara i neodgovornog gazdovanja ostavile su svoj trag. Vrhunac je bio po meni kada su dozvolili one umetničke performanse, gde su šarali po zidovima i kačili neke predmete a sve u slavu avangardne umetnosti.
Sada je ogroman posao odrađen, ostaje da se nadamo da će u bližoj budućnosti biti odrađena kompletna rekonstrukcija, ali kako je bilo sada je odlično.