Bivis
Higher intermediate
Homer Jay":38r6eh31 je napisao(la):U Karađorđevoj haos. Kolone. Saobraćaj se jedva kreće. Sve bruji. Rade na Zadruzi, rade na kružnom toku, istovaraju neke stvari u Mikser haus. Valjda će se sve koliko-toliko normalizovati kada radovi budu gotovi, a za šest meseci - kada, bože zdravlja, kamioni prestanu da idu ovom trasom - biće prava milina
Inače, do Zadruge sam došao šetajući kraj reke i negde kod Beton hale sretnem grupu stranaca. Dok smo se mimoilazili, učiniše mi se ljudi poznatim odnekud i onda mi sine kroz glavu - 'ladno Rowina Armale i (ako me oči ne varaju) Mohamed Alabbar, kao i još par likova u odelima koji su bili u pratnji
Danas je čini mi se bila posebno velika gužva, na raskrsnici kod Ekonomskog semafori nisu funkcionisali.
Vezano za samu zadrugu i kvalitet rekonstrukcije, možda bi stvarno bilo bolje da ipak sačekamo da sve bude završeno.
I mene su uplašile fleke na fasadi, ali izgleda da ih polako popravljaju, pa čak i one šipke za zastave nisu toliko upadljive kada se posmatraju uživo.
Nego, bilo je reči negde da će možda Šeik iskeširati i za sređivanje okolnih fasada... Trebao si Homere da budeš
malo navalentan i pitaš Rowinu i društvo da li imaju i to u planu.