direktor":muup9tha je napisao(la):Sredina ociscena
relja":1uobzk5j je napisao(la):Već sada izgleda drugačije...
Glupo pitanje: da li i čiste krov od korozije pre farbanja?
direktor":2vr7q287 je napisao(la):Sredina ociscena
direktor":3i5mu3rd je napisao(la):Mislim da je zadruga iseljena i da nema nikog osim pravosudne akademije
krcko":2rz4q759 je napisao(la):direktor":2rz4q759 je napisao(la):Mislim da je zadruga iseljena i da nema nikog osim pravosudne akademije
Nije iseljena, već je tu još uvek, i zove se “Gaudeamus”, priča se da je vlasnik iste neki Rade, Šapićev-Gangulin ujak, a kriju se pod tablom nekog davno ne postojećeg "Business club".
direktor":2juh23eq je napisao(la):Pa nema nikakve table ,u prizemlju je pravosudje ,spratovi prazni gdje bi mogla da bude ,mozda u dvoristu ,gdje stanuju neke porodice mislim da se jedan otih stanara zove rade radnika geozavoda
drum1":2zdzdq62 je napisao(la):сјајно је видети да је притисак јавности, мада споро, ипак обезбедио макар почетак обнове. заиста сјајно. било би лепо да се нађе и закупац...или да се после сређивања фасаде зграда прода некоме...ипак је унутра много много посла.
direktor":39b8exrg je napisao(la):Kad si posjetio zgradu [ako si licno isao] mogao si koju sliku da napravis ,nadam se da su zatvorili otvore da golubovi nemogu da ulaze ,
direktor":1p5l4f0w je napisao(la):Obraticu paznju kad budem naisao sledeci put
Apsolutno se slazem sa tobom, prvo se trebaju srediti i rekonstruisati objekti kao sto je Geozavod, i vratiti im prvobitni sjaj, pa posle pricati o sega-mega projektimarelja":2wk5l5mv je napisao(la):Hvala, verovatno nisam pročitao objašnjenje ispod fotografija, a premaz i jeste nijansa boje očišćenog metala.
Ovom gradu prvo trebaju ovakve intervencije, pa tek onda mega giga projekti.
direktor":vblbuh1t je napisao(la):