paradox polje
Higher intermediate
Ако се нико други не јави, пробаћу ја вечерас испред 6, па јављам.Jel može neko da mi potvrdi da li je danas ceo Kej prohodan za saobraćaj ili ima nekih začkoljica ?
Da li je vraćen ulaz na pijačni parking ?
Ако се нико други не јави, пробаћу ја вечерас испред 6, па јављам.Jel može neko da mi potvrdi da li je danas ceo Kej prohodan za saobraćaj ili ima nekih začkoljica ?
Da li je vraćen ulaz na pijačni parking ?
ProhodanАко се нико други не јави, пробаћу ја вечерас испред 6, па јављам.
Пишем са закашњењем: какви дивни аутомобили на дивном шеталишту и приобаљу...Na žalost, parkirani automobili u olovoznoj traci ostaju naša nova realnost.
Nisam, naravno, mislio da garaza bude na keju, vec u nekom prikladnijem delu. Koliko je tesko bilo gde u bilizni napraviti podzemnu, ne znam, verujem da nije jednostavno zbog blizine Dunava, ali se nesto mora smisliti jer je stanje haoticno.,,.... i ovde treba jos jedna, ali ne za 100 auta vec za dosta vise... ,,
Šta reci i o samoj pomisli da iko može nekakvom javnom garažom narušavati vizuru Zemunskog keja
Pa i onaj parking ubudjen kod novog kružnog toka je da se čovek od muke ispovraca
I wc četka je korisna , al je niko ne stavlja na trpezu,
sve ima svoje mesto
Evo ovde ispod parka može da bude jedna poveća podzemna garaža.Nisam, naravno, mislio da garaza bude na keju, vec u nekom prikladnijem delu.