Kad kažete "u potpunosti isplatili", da li se odnosi samo na keš kupce ili sve ljude koji su uplatili ceo iznos investitoru (keš kupci + ljudi koji su podigli kredit)?Pozdrav svima, dobili smo informaciju da su počeli da useljavaju lamelu 1, zovu prvo kupce koji su u potpunosti isplatili svoje stanove. Ne znam da li ima ovde nekoga iz lamele 1 da potvrdi...
Ne znam, stvarno, tako je nama rečeno rekli su nam da očekujemo krajem meseca da nas pozovu za lamelu 2, a da je lamela 1 već krenula sa useljavanjem. Ne znam da li postoji neko od kupaca da još uvek nije isplatio ostatak, već da je i dalje samo na učešću...Kad kažete "u potpunosti isplatili", da li se odnosi samo na keš kupce ili sve ljude koji su uplatili ceo iznos investitoru (keš kupci + ljudi koji su podigli kredit)?
Hvala na informaciji. Da li vam je to rekao investitor/agent?Ne znam, stvarno, tako je nama rečeno rekli su nam da očekujemo krajem meseca da nas pozovu za lamelu 2, a da je lamela 1 već krenula sa useljavanjem. Ne znam da li postoji neko od kupaca da još uvek nije isplatio ostatak, već da je i dalje samo na učešću...
Investitor.Hvala na informaciji. Da li vam je to rekao investitor/agent?
Koja ste vi lamela 1 ili 2? Par meseci je mnogo da lift ne funkcioniše, posebno za ljude na višim spratovima, starije ljude i ljude sa malom decom. Ima logike to da se lift ne bi oštetio, ali mogu da obložiti kartonom ili šper pločama.Mi smo ugovorili datum za primopredaju kljuceva za kraj maja. Rekli su nam da liftovi nece biti u funkciji jos par meseci dok se svi ne usele da se lift ne bi ostetio. Oni planiraju da se useljavamo noseci sve na grbaci. To je bas problematicno za nas jer ce u stanu ziveti starija osoba kojoj nije lako da se penje na 4. sprat. Valjda se lift oblozi kartonom ili nekim drugim materijalom. Mi smo se pobunili pa vas molim da uradite isto ako i vama to predstavlja problem.
Ne znam kako su to planirali, liftovi su nam neophodni. Sta ce mi lift ako nije u funkciji, a lepo stoji sve u ugovoru.Koja ste vi lamela 1 ili 2? Par meseci je mnogo da lift ne funkcioniše, posebno za ljude na višim spratovima, starije ljude i ljude sa malom decom. Ima logike to da se lift ne bi oštetio, ali mogu da obložiti kartonom ili šper pločama.
Naravno, evo mi na primer imamo bebu od mesec dana, neću je sigurno nositi sa sve kolicima na 3.sprat.Ne znam kako su to planirali, liftovi su nam neophodni. Sta ce mi lift ako nije u funkciji, a lepo stoji sve u ugovoru.
Nema tu sta ko da samovoljno odlucuje, mi kao kupci smo precizno zasticeni ugovorom, i to je to
Mi smo bili na pregledu, imali smo neke sitne zamerke ali sve su ispravili za par dana.Kako protiču pregledi stanova?
Da li je neko primio stan odnosno uselio se u svoj stan?
Kakvi su utisci o garažnim mestima?
Hvala unapred na podeljenim utiscima.
Da li ste lamela 1 ili 2? Da li ste preuzeli stan i pored zamerki ili ste cekali korekcije pa nakon toga preuzeli?Mi smo bili na pregledu, imali smo neke sitne zamerke ali sve su ispravili za par dana.
Pozdrav, da li ste dobili fiskalni racun kad ste preuzeli kljuceve od stana?Lamela 1, prvo sacekali da isprave sve
Bili bi zahvalni ako bi mogli da podelite koje nepravilnosti/ odstupanja ste imali , da znamo šta da očekujemoLamela 1, prvo sacekali da isprave
Pozdrav,Bili bi zahvalni ako bi mogli da podelite koje nepravilnosti/ odstupanja ste imali , da znamo šta da očekujemo