Јао је л' ово корак даље од "не требају нам чисте фасаде, ми не можемо да их кречимо једном у 10 година боље да буду сиве и распале"? Сад не смемо ни зелене фасаде да имамо, нама "зеленило ни на земљи не успева" (???????)
Ма најбоље је да ми баталимо хигијену и естетику у потпуности, шта има да се ту нешто побољшава, чисти и сређује најбоље је да се активно трудимо да све буде што ружније и прљавије јер "другачије не може". Хајде да укинемо градску чистоћу јер "Србин не може да баци ђубре", неће бити приметно како нека канта није испражњена ако се ђубре нигде не чисти по граду, у Кнезу да ударимо неки асфалт да не би имали пар климавих плочника, свака зграда да буде сиви и голи бетон да би у старту изгледала прљаво и офуцано, да седимо на кортену а не на ломљивом дрвету, билборде уместо дрвећа, бетон уместо цвећа и неки закон по коме свака нова зграда мора у старту да буде ижврљана графитима да је неко не би наружио њима за пар година. Мислим да је то потпуно здрав и паметан однос према градском урбанизму