Ma sve je to zanemarljivo i trivijalno, nego su autobusi i okretnica najveći problemi i ruglo tog mesta, da ti ja kažem.На шта личи онај Зелени венац увече транвестити, бескућници, просјаци, мигранти, пијандуре, наркомани и клошари свих врста
Зелена оаза усред врелог бетона, између почетних станица аутобуса (још колико дуго ће бити ту не знам) или пијаце и горње аутобуске станице 16,95...Искрено треба избегавати џепове, људи слабо воле да се завлаче осим ако неће да испијају пиво и скитниче. Ево имамо на НБГ две прелепе фонтане, код Газпрома и код Сава центра, али су увучене и ван токова пешака па слабо ко седи ту. Исто и са фонтаном код Вука која је још додатно ограђена жардињерама, малтене је неприметна.
Овде треба направити велико широко степениште са рампом за колица и порталом од подземног улаза, уз евентуално трафике и пекаре на оба нивоа у киосцима. Зеленило и фонтане боље да буду у самој зони стајалишта да се оплемени људима који чекају превоз амбијент. Могу три фонтане, једна на доњем нивоу Југ Богданова, једна на горњем нивоу код стајалишта у смеру од НБГ и једна на зеленој површини на ћошку испред бивше Беобанке.
Bedniče malograđanski. Žao mi je što te roditelji nisu vaspitali jer sada je kasno.Nemoj te bosanske fore da prosipas ovde na forumu i da mi stavljas reci u usta koje nisam napisao. Zalicu se rukovodstvu foruma.
Nisam zasluzio da tako pricas samnon posle svega sto sam uradio za tvoj pokret na Vracaru pred izbore 2020.Bedniče malograđanski. Žao mi je što te roditelji nisu vaspitali jer sada je kasno.